Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Kotimainen

100% suomalaisena perheyrityksenä haluamme tarjota kansainvälisten nimekkäiden huonekaluvalmistajien laatuhuonekalujen lisäksi mahdollisimman paljon kotimaisia vaihtoehtoja kotisi sisustukseen. 

Suomalainen suunnittelu, vastuullisuus ja laatu ovat monelle asiakkaallemme merkittävä ostopäätökseen vaikuttava tekijä. Kaikista suurista tuoteryhmistämme löydät niin kotimaiset, kuin kansainvälisetkin huippubrändit. Pohjanmaan valmistamat sohvat ja ruokapöydät, Kiteen sängynrungot ja vuodesohvat, Muoto ja Fly sängyt, Hiipakan, Rintaluoman ja Niemen tehtaiden senkit, vitriinit ja työpöydät ovat kaikki kotimaisia yrityksiä, joiden tuotteista valtavan valikoimamme osuus on yli puolet. Suomalainen design on suunniteltu elämistä varten, luksusta ihan tavalliseen arkeen. Vuosikymmeniä suunnittelussa on näkynyt arvostus kestävyyttä, pitkäikäisyyttä sekä ajattomuutta kohtaan. 

Kotimaisista huonekaluissa useimmiten puinen runko on massiivikoivua tai koivuvaneria Suomen metsistä. Rintaluoman Taimi ja Terho sarjat valmistetaan kestävää kehitystä tukevalla aurinkoenergialla Etelä- Pohjanmaalla Teuvan kylässä. Kotimainen perheyritys Lauritzon´s suunnittelee ja toimittaa trendikkäitä ja kestäviä huonekalukankaita monille huonekaluvalmistajillemme. 

Suosimalla suomalaista kädenjälkeä ja huomioimalla vastuulliset valinnat niin tuotteiden suunnittelussa, valmistuksessa kuin materiaaleissakin säilytämme jatkossakin huonekaluteollisuus vahvan osaamisen, ammattitaidon ja ylpeyden kotimaassamme. 

Uniikki Maskulle suunniteltu mallisto ja suuret sisään ostot takaavat edullisen hintatason ja parhaat tarjoukset kotimaisista huonekaluista markkinoiden alhaisimpaan hintaan. Tiesithän, että monet valikoimamme sohvista ja sängyistä on räätälöitävissä muun muassa haluamillasi kankailla, patjan tai istuimen jäykkyyden mukaan sekä kotiisi sopivaan kokoon? Pyydä suunnittelussa apua lähimmästä myymälästäsi. Sisustusalan suunnannäyttäjänä palvelemme Sinua oikeiden ratkaisujen löytämisessä niin verkossa kuin lähes 50 kivijalkamyymälässämme ympäri Suomea.

Kotimaiset huonekalut ja kalusteet

Meillä Maskussa on valtava valikoima kotimaisten yritysten Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja huonekaluja kaikkiin kodin tarpeisiin. 

Haluamme tarjota perinteisille suomalaisille huonekalualan yrityksille näkyvän myyntikanavan Suomen suurimmassa kodin sisustuksen verkkokaupassa ja myymäläverkostossa. Arvostamme suomalaisten puuseppien ja käsityöläisten pitkiä perinteitä ja aina laadukasta työn jälkeä. Useat yritysten väliset yhteistyöt jatkuvat meillä jo toisessa sukupolvessa. Joukkoon on saatu myös uusia yrityksiä ja tuotevalikoimaamme kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden toiveita.  

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa suuren valikoiman myötä rajattomasti mahdollisuuksia löytää kaikki kodin sisustukseen liittyvät ratkaisut helposti yhdestä osoitteesta.

Etsiessäsi nimenomaan kotimaisia tuotteita, tämä tuoteryhmän alta löydät kaikkien eri valmistajien suomalaiset tuotteet. Mikäli mieleesi herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme verkossa ja henkilökuntamme myymälöissä auttavat mielellään. 

Kotimainen