Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Lastenhuone

Uusi sisustus lastenhuoneeseen?

Viihtyisä lastenhuone on asuttajansa näköinen sekä ennen kaikkea käytännöllinen. Lastenhuonetta sisustettaessa kannattaa ottaa lapsi mukaan makutuomariksi. Lapset harvoin innostuvat mustavalkoisesta harmoniasta tai hillityistä kuoseista, vaan enemmänkin pirteistä sävyistä sekä kiinnostavista yksityiskohdista. Lastenhuoneen sisustuksessa ei kannata jarrutella, vaan mielikuvituksen saa päästää luvan kanssa valloilleen! 

Yksi ensiarvoisen tärkeä tekijä lastenhuoneessa on säilytystilan riittävä määrä. Pelit ja lelut pysyvät hyvässä tallessa, kun niille on järjestetty omat paikkansa. Säilytystilaa lisäät näppärästi hankkimalla esimerkiksi sängyn, jonka alla on laatikko satukirjoja, unileluja ja muita tarpeellisia tarvikkeita varten. Tai miltä kuulostaisi korkeampi sänky, jonka alapuolella on tilaa vaikkapa kirjoituspöydälle? Hurjapäisimmät lapset puolestaan viihtyvät parhaiten autonmallisessa sängyssä! 

Maskun monipuolisesta valikoimasta löydät myös toimivat pöydät ja tuolit koululaisille. Läksyjen teko luonnistuu mukavasti oikealla korkeudella varustetun pöydän äärellä, ja laatikkoihin saa koulukirjat sekä penaalit hyvään talteen. Muista kurkata myös huikean hauska mattomallistomme, joka tarjoaa veikeitä vaihtoehtoja lastenhuoneeseen. 

Lastenhuoneen kalusteet

Maskusta laaja valikoima tuotteita lapsille ja nuorille. Meiltä löydät kaiken tarpeellisen aina sängyistä kirjoituspöytiin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja luo lastenhuoneeseen uutta ilmettä huippuedullisesti! 

Lastenhuone