Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Outlet Wellington kulmasohva 2K3/3K2-Pitkä sivu vasemmalla (3K2)

Wellington kulmasohva 2K3/3K2 Pitkä sivu vasemmalla (3K2)

Loppuunmyyntituote

Mallikappale Maskun Maskun (Humikkala) myymälästä!

Pehmeä ja ylellinen Labrador nahka!

Wellington-kulmasohva on pyöreälinjaisia muotoja rakastavan sisustajan valinta. Pyöreät muodot tekevätkin sohvasta täydellisen perinteistä tyyliä arvostavalle ja pehmeää sohvaa kaipaavalle. Korkeaselkäisessä sohvassa on panostettu hyvään istuttavuuteen ja ryhdikäs sohva antaakin tukea istujan selälle tehden sohvasta pehmeydestä huolimatta jämäkän istua. Ohessa on alkaen-hinta annetulla kangasverhoilulla (HR 2) ja puujaloilla, kuvan sohva on taas Pulse-kankaalla (HR 4). Sohva on tilattavissa vain Maskun myymälöistä ja siitä voit räätälöidä itselleen mieleisen myös useista muista eri nahka- ja kangasvaihtoehdoista. Myös värivaihtoehtoja on runsaasti. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Rungon materiaalit: Tukeva massiivipuurunko ja kestävä vaneri. Istuinpehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 35kg/m3). Pinnalla on vielä vanukerros. Istuimissa on no-zag –jouset. Sohvassa on puujalat.
  • Verhoilun voit valita useista eri nahka- ja kangasverhoiluvaihtoehdoista. Värivaihtoehtoja on useita. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Tuotenumero: 150677_129
  • Sohvan kätisyys edestä katsottuna: Pitkä sivu vasemmalla (3K2)