Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Senioreille

Ikääntyminen sekä erilaiset sairaudet voivat rajoittaa liikkumista. Elämänlaadun kannalta sopivilla kalusteilla on paljon merkitystä. Maskun verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden ja valikoimistamme löydät esimerkiksi monipuoliset säätö- ja moottorisängyt sekä mekanismituolit, joiden avulla helpotat omaa tai läheisesi arkea.

Säätö- ja moottorisängyt

Moottorisänky tarjoaa monia hyötyjä elämän eri tilanteisiin. Sängyn säätöjä käyttämällä voit lukea mukavasti sängyssä ja etsiä juuri sopivan asennon parhaaseen uneen. Kun sänkyä pystyy säätämään molemmista päistä, saa selkäranka enemmän tukea ja näin niska- ja selkävaivat eivät häiritse unta. Erilaisilla säädöillä on todettu olevan myös vaikutusta muun muassa hengitysvaikeuksiin, ruoansulatukseen, jalkojen turvotukseen sekä reumaan ja kiputiloihin.

Moottorisänky on suuri apu myös iän tuomiin haasteisiin. Helmi-seniorisänky tarjoaa moottorisängyn monipuoliset säätömahdollisuudet, mutta siihen on lisäksi tarjolla muun muassa nousutukia ja muita liikkumista helpottavia lisäosia. 

Mekanismituolit

Tukeva ja turvallinen tuoli helpottaa merkittävästi iäkkään ihmisen jokapäiväistä elämää. Mekanismituolit tarjoavat mahdollisuuden säätää istuma-asentoa sekä tuolin korkeutta, mikä taas helpottaa ikäihmisen istumista sekä tuolista nousemista. Säätämällä tuolin lepoasentoon, on päivälepohetkikin mukavampi. 

Valikoimastamme löydät myös korotetut nojatuolit, joiden korkeampi istuinkorkeus helpottaa tuolista nousemista. Katso esimerkiksi tämä Hertta-nojatuoli, joka on paitsi suomalainen Avainlippu-merkin saanut muotovalio, myös mukavuuden perikuva. 

Tee ostokset verkkokaupassa helposti ja nopeasti. Kuljetamme tuotteet kotiisi, kokoamme käyttövalmiiksi ja viemme samalla vanhan kalusteen pois. 

Kalusteet senioreille

Senioreiden suosikkituotteet.

Varttuneemmalla iällä satsataan laadukkaisiin ja ergonomisiin tuotteisiin. Istuma- ja makuuasennon on oltava tukeva ja miellyttävän tuntuinen, ettei rentoutuminen rasita yhtäkään kehonosaa. Senioreiden suosimat tuotteemme ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, mutta samaan aikaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. 

Tuotteissamme on arkea helpottavia toimintoja. Säätösängyssä muokkaat nukkuma-asentoasi mieleiseksesi. Mekanismituolissa on hissinostin, joka auttaa tuolilta ylösnousemisessa helpottaen ponnistusta. Valikoimamme vuodedivaanisohvalla majoitat kyläilijät mukavasti.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja lisää tietoa saat kalusteiden asiantuntijoiltamme lähimmästä myymälästäsi.

Senioreille