Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Ystävämyynti Silk runkopatjasetti (kampanja)

Silk Silk runkopatjasetti (kampanja)

Unelmiesi patjat järkihintaan!

Belluksen Silk-sarjasta saat unelmiesi patjat järkihintaan. Runkopatja mukautuu kehosi muotoon sen 5-vyöhykejärjestelmän ja tarkasti valittujen materiaalien ansiosta, auttaen kehoasi rentoutumaan yön aikana ja aikaansaaden erinomaisen nukkumiskokemuksen.

Mustalla Harold–sisustuskankaalla verhoiltuna, profiloidulla vaahtomuovisijauspatjalla sekä pähkinän värisillä jalkasarjoilla. Pussijousen jäykkyys: kova.

Silk-runkopatjasetissä on alimpana havupuurungot, joiden päällä kuitukangas sekä Bonnel-jousisto. Näiden päällä on ekohuopa sekä jämäkät ja hyvin muotoutuvat kylmävaahtopatjat 5-vyöhykejaetuilla pussijousituksilla, jossa jouset on pakattu omiin erityisiin kangaspusseihin. Pusseihin laitto vähentää myös jousien kulumista, estää turhaa ääntä ja niiden liikkumista patjan sisällä. Päällimmäisenä on vielä hengittävä vaahtomuovinen sijauspatja pidentämässä runkopatjan käyttöikää ja lisäämässä pintapehmeyttä. Jousituksen kovuutena on hard, joka sopii hyvin kevyelle ja keskipainoiselle henkilölle.

  • Tuotenumero: muokattava-109601-109602-MYY04153