Etusivu / Huoneet / Toimisto

Toimisto

121 tuotetta

Näytetään 24 / 121 kpl

Toimistokalusteet

Työn iloa toimivilla toimistokalusteilla. Kotikonttori on koululaisten, opiskelijoiden ja etätyötä tekevien tukikohta. Siellä tulee vietettyä paljon aikaa, joten ergonomia on ensiarvoisen tärkeä seikka toimistokalusteiden valinnassa. Kun työasentosi on ergonominen ja mukava, pääset keskittymään työhösi täydellä teholla. Työtila on hyvä rajata erilliseksi tilakseen, koska silloin työasiat eivät seuraa rentoutumiseen tarkoitetulle kotisohvalle.

Meiltä löydät kaiken mitä kotikonttoriisi tarvitset; työtuolit, säädettävät pöydät, läppäripöydät, pelipöydät ja toimistopöydät. Ei ole yhdentekevää minkälaisessa tuolissa istut pitkiä aikoja työn touhussa. Valikoimastamme löydät ergonomiset työtuolit, kuten satulatuolit ja tietokonetuolit. 

Tutustu isoon toimistokalusteiden valikoimaamme verkkokaupassa ja lisätietoa saat lähimmästä myymälästäsi.

Ergonomiset toimistotuolit ja työpöydät

Ergonominen työympäristö Maskusta. Kotikonttorit yleistyvät entisestään, ja on ensiarvoisen tärkeää, että ergonomia on kunnossa – siksi kannattaakin panostaa kunnollisiin työtuoleihin, työpöytiin ja muihin konttorin kalusteisiin. Meiltä Maskun kalustetalosta löydät kattavan valikoiman työpisteiden kalusteita – niin koululaisille kuin kotikonttorissa työskenteleville. 

Laadukkaat työpisteet työhuonettasi tai -tilaasi varten löydät siis meiltä – säädettävät pöydät, läppäripöydät, pelipöydät ja tuolit sekä kaikkea muuta, mitä kotikonttorissa tarvitaan. Valikoimaamme kuuluu kauniita muotoilun helmiä, jotka ulkonäöllään kruunaavat sekä pienen konttorinurkkauksen että suuremmankin huoneen. Kätevät puiset, lasiset tai metalliset kalusteet voit helposti sijoittaa haluamaasi paikkaan ja aloitttaa tuottavan työskentelyn, olitpa sitten koululainen läksyjen parissa tai vanhempi pitämässä etätyöpäivää. Toimistokalustevalikoimastamme löydät kätevät laatikostot ja hyllyt sekä työpisteet konttoriin. Monikäyttöiset konttorikalusteet sopivat myös käytettäväksi opiskeluun, pelaamiseen tai töiden tekoon, sillä useimmat tuolimme on säädettävissä työntekijän tarpeiden ja maun mukaan. 

Työpäivät voivat venyä pitkiksi – toisinaan sitä joutuu vielä venyttämään kotona ollessa –  ja siksi onkin syytä hankkia kunnon työpisteen kalusteet kotiisi. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja käytännölliset kalusteet kotikonttoriisi ja kaikille kotona töitä tai opiskeluja harjoittaville. Pidät helposti paperit järjestyksessä ja piilossa lukittavissa laatikostoissamme tai hyllyissämme, joita voit vapaasti yhdistellä muihin konttorin kalusteisiin. Meiltä löydät myös mukavat sohvat ja nojatuolit, joissa voit tarpeen tullen pitää kokouksia myös kotisi rauhassa.

Valikoimastamme löydät työpöydät niin laatikoilla, kaapeilla kuin myös ilman esimerkiksi puisina, metallisina, lasisina tai eri materiaalien yhdistelminä. Löydät myös sekä suuret että pienet pöydät, joita voit sijoitella tilojen vaatimusten mukaisesti lastenhuoneeseen, kotikonttoriin tai työnurkkaukseen. Näihin työpisteisiin voit halutessasi valita pelituolin, satulatuolin tai tyylikkään nahkaisen työtuolin – meiltä löydät suuren valikoiman eri muotoisia ja värisiä työtuoleja mieltymystesi ja sisustuksesi mukaan.

Huom. yritysasiakas – tutustu Maskun yritysmyynnin etuihin!