Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Toimistokalusteet Concept White ruokaryhmä (1+6)

Concept White ruokaryhmä (1+6)

Luo ilmettä tuoleiilla!

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Pelkistetty Concept White –ruokapöytä on yhdistelmä perinteikkyyttä sekä modernia muotokieltä. Selkälinjaisen ruokapöydän kansi on valkoiseksi maalattua sekä kestävää MDF-levyä ja pöydän jalat ovat maalattua kumipuuta.

Concept White –ruokatuolissa yhdistyy upeasti moderni muotoiltu muovi-istuin ja tyylikkäät sekä ajattomat teräsjalat. Muotoon valettu istuinosa tekee siitä käyttöä hyvin kestävän, ja istuinmukavuutta on lisäksi paranneltu pehmustetulla, keinonahalla verhoilulla istuinosalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Trendikäs Concept White –ruokapöytä on nykyaikaista ruokailutilaa arvostavalle loistava valinta, ja istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii niin keittiöön kuin ruokailutilaan, ja se on helppo sijoittaa seinän vierustalle tai vaikka keskelle huonetta. Sirossa pöydässä on ohut 1,8 cm paksu maalattu sekä pinnoitettu MDF-levystä valmistettu kansi, joka helppohoitoisuutensa ansiosta tarvitsee huolloksi vain puhtaanapidon. Pinnan voi pyyhkiä kuivalla tai kostealla rievulla ja käyttää tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalka ruuvataan kiinni.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Concept White –ruokatuolit ovat tukevia ja istuinosan keinonahkaverhoilun helppohoitoisuuden ansiosta, se on myös turvallinen valinta lapsiperheen ruokatuoliksi. Modernin tuolin sirot sekä ilmavat jalat ovat kestävää pulverimaalattua terästä ja valkoinen väri antaa lisäksi ruokailutilaan pienen säväyksen tyylikkyyttä. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Pöytä: L95, K72, P195 cm
  • Tuolin mitat: L48, K85, S55 cm
  • Ruokapöydän kansi on materiaaliltaan valkoiseksi maalattua sekä pinnoitettua MDF-levyä. Jalat ovat materiaaliltaan valkoiseksi maalattua kumipuuta. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalka ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin muotoon valettu kuppi-istuin on PP-polypropeenia ja jalat pulverimaalattua terästä. Istuinpehmuste on vaahtomuovia ja se on verhoiltu keinonahalla. Ruokatuoli toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03476
  • 1

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet