Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Toimistokalusteet Muut konttorikalusteet

Muut konttorikalusteet

Toimiston ja työtilan viihtyvyys ja siisteys ovat ensiarvoisen tärkeitä hyvän työtehon ja tuotteliaisuuden maksimoimiseksi. Sekä työpaikalla että kotikonttorissa tulisi olla hyvin suunniteltu tila työskennellä. Järjestystä helpottavat erilaiset säilytysratkaisut, kuten arkistokaapit, mappikaapit ja toimistokaapit. Lisää mukavuutta työhön tuo säädeltävät toimistokalusteet. Katso Maskun kalustetalon valikoimasta koko konttorikalusteiden tarjonta ja tee tilauksesi jo tänään.

KÄTEVÄT KONTTORIKALUSTEET TOIMISTOOSI MASKUN VERKKOKAUPASTA!

Kun kyseessä on työhuone tai konttori, on tilan viihtyvyys ensiarvoisen tärkeää. Toimistotilat ja kotikonttorit saavat uutta ilmettä, pysyvät siisteinä ja lisäävät työtehoa Maskun Kalustetalon näppärillä ja tilaa säästävillä ratkaisuilla. Valikoimaamme kuuluu monipuolinen tarjonta arkistokaappeja, mappikaappeja ja toimistokaappeja, joissa paperit, kansiot ja muut toimistotarvikkeet pysyvät siististi järjestyksessä niille osoitetuilla paikoilla. Työtilasi järjestys paranee ja työteho lisääntyy. Voit selailla Maskun Kalustetalon konttorikalusteita haluamanasi ajankohtana, sillä verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

MITÄ OTTAA HUOMIOON KONTTORIKALUSTEITA HANKITTAESSA?

Tärkein asia, joka tulee ottaa huomioon tilan säilytysratkaisuja mietittäessä, on tilan koko. Määritä, kuinka ison osan tilasta voi tai kannattaa osoittaa säilytystä varten. Mittaa tila ja valitse sopiva konttorikaluste Maskun Kalustetalon konttorikalustevalikomasta. 
Hinta-laatusuhteeltaan oivallinen Startti-mappikaappi on erinomainen valinta opiskelijan tai yrittäjän työhuoneeseen. Tukevasta kalustelevystä valmistettu Startti-mappikaappi pitää kirjat ja kansiot hyvässä järjestyksessä niille osoitetuilla hyllyillä, ja laatikostoon voi järjestää työhuoneen tärkeät pikkutavarat. Väreinä klassinen kokovalkoinen ja lämmin valkoinen/tammi.
Korkeaa kotimaista laatua edustava Gisa on valmistettu E1-luokan MFC-kalustelevystä. Tuoteperheeseen kuuluu sekä matala hyllykkö että korkeampi arkistokaappi. Värinä puhdas valkoinen.
Moderni ja minimalistinen Funktio toimii monessa tilassa. Työhuoneeseen erityisesti sopivasta Funktio-sarjasta löytyy sekä avohylly, avolipasto että vitriinimoduuli. Funktio-sarjan osat ovat muokattavissa lisäosin. Tilaa sopivat konttorikalusteet Maskun Kalustetalosta.