Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Tuotemerkit Bellus Memory Foam petauspatja

Bellus Memory Foam petauspatja

Lisää pintapehmeyttä ja nukkumismukavuutta!

Sijauspatja on erinomainen investointi, kun haluat nukkumismukavuutta sekä helppohoitoisen ratkaisun sänkyysi. Belluksen Memory foam –petauspatja on hyvä valinta niin pehmeyttä, myötäilevyyttä kuin sängyn helppohoitoisuutta arvostaville. Kehon lämmön ja painon vaikutuksesta täydellisesti vartalon alle mukautuva, korkealaatuinen patja on valmistettu laadukkaasta muistivaahdosta, lisäksi siitä on saatavana seitsemän eri kokovaihtoehtoa ja muutama koko on saatavana myös erikoispitkänä.

Ohessa alkaen-hinta petauspatjalle. Alasvetovalikosta voit valita haluamasi koon. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Petauspatja on olennainen osa sänkykokonaisuutta. Se lisää sängyn pintapehmeyttä, nukkumismukavuutta sekä hengittävyyttä, lisäksi sijauspatja viimeistelee sängyn tyylin helpottaen myös vuoteen sijaamista ja pitäen varsinaisen patjan puhtaampana lisäten samalla sen käyttöikää. Belluksen patja-sarjoista on saatavilla lukuisia eri sijauspatjavaihtoehtoja, joista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Korkealaatuisessa, kehon lämmön ja painon vaikutuksesta täydellisesti vartalon alle mukautuvassa petauspatjassa on muistivaahtotäyte (Memory foam) ja sen kokonaispaksuus on 6 cm. Pehmeyttä tuova sijauspatja on verhoiltu molemmin puolin stretch-joustokankaalla ja päällinen on irrotettavissa sekä vesipestävissä. Kokovaihtoehtoja on seitsemän: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 105 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm ja 180 x 200 cm. Lisäksi petauspatjaa on saatavana erikoispitkänä, 90 x 210 cm ja 105 x 210 cm kokoisina. Petauspatja toimitetaan tyhjiöpakatussa rullassa ja pakkauksen avaamisen jälkeen tuote palautuu täyteen mittaansa muutaman vuorokauden kuluessa.

  • Verhoilu:

    Profiloidun, Memory foam –sijauspatjan päällinen on verhoiltu stretch-joustokankaalla ja päällinen on irrotettavissa sekä vesipestävissä.

  • Materiaalit:

    Sijauspatjassa on korkealaatuinen muistivaahtotäyte (Memory foam). Sijauspatjan on kokonaispaksuus päällisen kanssa on 6 cm. Patjan on verhoiltu stretch-joustokankaalla.

  • Tuotenumero: muokattava