Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Tuotemerkit Bellus Senso petauspatja

Bellus Senso petauspatja

Lisää pintapehmeyttä ja nukkumismukavuutta!

Sijauspatja on erinomainen investointi, kun haluat nukkumismukavuutta sekä helppohoitoisen ratkaisun sänkyysi. Belluksen, Senso-sarjan petauspatja on hyvä valinta niin pehmeyttä, myötäilevyyttä kuin sängyn helppohoitoisuutta arvostaville sekä nukkumismukavuutta kaipaaville. Hengittävä, vanutäytteinen patja on valmistettu kestävästä kylmävaahtomuovista, lisäksi siitä on saatavana seitsemän eri kokovaihtoehtoa ja kahta eri pituutta.

Ohessa alkaen-hinta petauspatjalle. Alasvetovalikosta voit valita haluamasi koon. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Petauspatja on olennainen osa sänkykokonaisuutta. Se lisää sängyn pintapehmeyttä, nukkumismukavuutta sekä hengittävyyttä, lisäksi sijauspatja viimeistelee sängyn tyylin helpottaen myös vuoteen sijaamista ja pitäen varsinaisen patjan puhtaampana lisäten samalla sen käyttöikää. Belluksen patja-sarjoista on saatavilla lukuisia eri sijauspatjavaihtoehtoja, joista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Heftatussa, Senso-sarjan petauspatjassa on hengittävä vanutäyte ja sen kokonaispaksuus on 6 cm. Ytimenä on hyvin myötäilevä kylmävaahtomuovi ja pehmeyttä tuova sijauspatja on verhoiltu molemmin puolin stretch-joustokankaalla. Kokovaihtoehtoja on seitsemän: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 105 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm ja 180 x 200 cm. Lisäksi petauspatjaa on saatavana erikoispitkänä, 90 x 210 cm ja 105 x 210 cm kokoisina. Petauspatja toimitetaan tyhjiöpakatussa rullassa ja pakkauksen avaamisen jälkeen tuote palautuu täyteen mittaansa muutaman vuorokauden kuluessa.

  • Yleinen takuu on 2 vuotta, kuten myös pehmusteilla ja ompeleilla.

  • Verhoilu:

    Hengittävän, kylmävaahtomuovisen sijauspatjan päällinen on verhoiltu stretch-joustokankaalla.

  • Materiaalit:

    Sijauspatjassa on hengittävä vanutäyte ja ytimenä on hyvin myötäilevä kylmävaahtomuovitäyte. Sijauspatjan on kokonaispaksuus päällisen kanssa on 6 cm. Patjan on verhoiltu stretch-joustokankaalla.

  • Tuotenumero: muokattava