Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Tuotemerkit Fly Fly White jenkkisänky

Fly White jenkkisänky

Tyylikkyyttä makuuhuoneisiin.

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen pehmustekokonaisuus!

Avainlippu-tunnuksen saanut FLY-mallisto on uusi kotimainen, Seinäjoella valmistettu sänkymallisto, joka on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia ja lisäämään nukkumismukavuutta.

Malliston FLY White –jenkkisänky on muhkea vuodekokonaisuus, joka muovaa upeasti makuhuoneen luonnetta ja FLY-rakenteen huippuominaisuudet antavat lisäksi pehmeän ja samalla jämäkän tuen koko vartalollesi. Vuodekokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä runko-osasta, yhtenäisestä patjaosasta jonne on sijoitettu vierekkäin kaksi erillistä FLY-rakennekasettia ja yhtenäisestä FLY-petauspatjasta. Kahden erillisen kasetin käyttö mahdollistaa eri jäykkyysvaihtoehtojen, pehmeämmän ja jämäkämmän käytön samassa vuoteessa. Myös hengittävät kuidut ja joustokudos sekä hengittävyyttä tehostava FLY Air –verkkorakenne patjan reunaosissa, takaavat miellyttävän raikkaat yöunet.

Fly White -jenkkisänky on uudenlaisella tavalla valmistettu viskoelastinen sänky. Fly White -jenkkisängyn tyylikkään valkoisen keinonahkaverhoilun lisäksi patjassa on upeat tikkaukset korostamassa patjan arvokkuutta. Vaikka Fly White -jenkkisänky on yksi tyylikkäimmistä viskoelastisista sängyistä, jenkkisängyssä on ulkonäön lisäksi kiinnitetty erityisesti huomiota nukkumisominaisuuksiin.

  • Leveys: 160 180 cm
  • Pituus: 200 cm
  • Fly White -jenkkisängyn patjaosa koostuu korkeakimmoisesta tukivaahdosta ja viskoelastisesta päämateriaalista. Tukivaahdon tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen, selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee ja tukee selkärankaa. Lantion ja olkapään kohdalla on jätetty muuta patjaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin kyseiset vartalon osat pääsevät painumaan patjan sisään. Tällöin nukkumisasento on optimaalinen: suora ja paineeton.

    Patjasarjaan on saatavissa kaksi eri kovuutta: medium ja hard. Parisängyt on mahdollista myös jakaa nukkujien mukaan kahteen eri kovuuteen. Saatavana koot 80/90/120/160/180x200 cm.

    Fly Visco -petauspatjalla hienosäädät patjan ominaisuudet vastaamaan tarpeitasi. Petauspatjan täytteenä on kehon lämmön sekä paineen mukaan muotoutuva viskoelastinen erikoissisus, joka edelleen korostaa täydellistä muotoutumista nukkujan vartalon mukaan sekä vähentää painerasitusta.

    Petauspatjan päällisen rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota hengittävyyteen. Kangas on miellyttävän pehmeää ja hengittävää joustokudosta. Ilmanvaihtoa ja hengittävyyttä edelleen korostava Air- verkkorakenne kiertää koko petauspatjan. Fly White -jenkkisänkyyn on saatavana tyylikäs Fly White pääty. Saatavana 170 cm ja 190 cm leveänä.

  • Tuotenumero: muokattava-MYY03402-MYY03406-MYY03410-MYY03403-MYY03407-MYY03411-MYY03414-MYY03418-MYY03422-MYY03415-MYY03419-MYY03423