Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Tuotemerkit Helsingborg Rocko & Odense ruokaryhmä coffee (1+6)

Rocko & Odense ruokaryhmä coffee (1+6)

Loppuunmyyntituote

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Upea Rocko-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Käytännöllisellä lasikannella varustellun pöydän kansi on kivenväriseksi ja näköiseksi maalattua, iskuja kestävää tummaa lasia. Komeuden kruunaavat tukevat mustat pulverimaalatut teräsjalat sekä runko. Tämä tyylikkään ja ajattoman näköinen lasikantinen ruokapöytä sopiikin hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Odense-ruokatuolissa yhdistyy upeasti moderni kuppimainen istuinosa sekä tyylikkäät mustat pulverimaalatut teräsjalat. Ruokatuolin istuinmukavuutta on paranneltu pehmustetulla sekä kokonaan vintage-keinonahalla verhoilulla istuinosalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Vaikuttavan näköisen Rocko-ruokapöydän rouhea matanvärinen kansi on kivipinnoitettua lasia (1 cm), ja mattamustat tukevat teräsjalat ovat 5 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä tumma lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii suurempaankin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Odense-ruokatuolit ovat tukevia ja istuinosan keinonahkaverhoilu helppohoitoisuutensa ansiosta tekee siitä myös turvallisen valinnan lapsiperheen ruokatuoliksi. Tuolin verhoilu on saatavana maitokahvin ruskean lisäksi hiilenharmaan värisenä. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuolin mitat: L47, K86, S55 cm
  • Leveys: 90 cm
  • Korkeus: 71 cm
  • Pituus: 170 cm
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03499