Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Tuotemerkit Helsingborg Helsingborg X-lankku ruokapöytä-100 x 200 cm-Savutammi

Helsingborg X-lankku ruokapöytä

Ripaus rustiikkisuutta!

Pienet yksityiskohdat ja massiivipuun uniikit ominaisuudet tuovat ripauksen rustiikkisuutta tähän upeaan Helsingborg U-lankkupöytään. Ruokapöytä tehdään kolmesta massiivisesta tammilankusta, jonka välien leveys on säädettävissä oman mieltymyksen mukaan (0-2 cm). Eläväiseen pöydän pintaan kuuluvat myös halkeamat, isot oksat ja värierot, joten kahta samanlaista pöytää ei ole olemassa. Kansi on pintakäsitelty lisäksi öljyllä, jolloin pöytä säilyttää luonnollisen ulkonäön sekä tunnun.

Perinteinen öljytty massiivitammipöytä on viimeistelty tukevilla mustilla teräslenkkijaloilla. Pöytää on saatavana myös lämminhenkisellä savutammikannella ja valkoisen värisillä teräsjaloilla. Alasvetovalikosta voit valita haluamasi vaihtoehdot. Lisätietoa pöydästä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

VIVALDI ® huonekalut ovat moderneja ja samalla ajattoman klassisia malleja, joista on iloa pitkäksi aikaa. Skandinaaviseen sisustukseen sopivat huonekalut on suunniteltu suomalaisiin koteihin, ja yhteistä niille on laatu, muotoilu sekä järkevä hinta. Vivaldi edustaakin sisustuksen tuoretta ajattelua ja ensiluokkaista osaamista jo vuosikymmenten ajalta.

Vaikuttava, luonnonmateriaalista valmistettu Helsingborg X-lankkupöytä on kodikas ja lämmin ruokailutilan katseenvangitsija. Kannen tammilankkujen uniikit yksityiskohdat ja korjausaineella paikatut puun luonnolliset virheet, tekevät pöydästä persoonallisen näköisen sekä antavat pöydälle aidon käsityön leiman. Materiaalina käytetty tammi on suomalaisille tuttu kovana ja kestävänä materiaalina, joten massiivipuinen huonekalu on myös pitkäikäinen valinta. Kansilevyn paksuus on 4 cm ja sen voi tarvittaessa hioa sekä pintakäsitellä uudelleen.

Lankkupöydän normaalia suurempi (100 cm) kannen leveys mahdollistaa lisäksi tilan runsaalle kattaukselle niin arkeen kuin juhlaan. Pöydän yhteyteen sopii niin sirot, modernit ruokatuolit kuin myös massiivisempi, perinteikäs ruokatuoli. Se on myös helppo kasata käyttövalmiiksi, vain kannen lankut kiinnitetään jalkoihin.

  • Leveys: 100 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Pituus: 200 cm
  • Pöydän koko: 100 x 200 cm
  • Valitse kansilevyn väri: Savutammi
  • Tuotenumero: MYY04084
  • 1