Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Tuotemerkit Landmann Landmann puhdistusharja grilliritilälle

Landmann puhdistusharja grilliritilälle

Toimivat välineet grillin putsaukseen!

Kesällä on ihana syödä ulkona ja grilli on loistava väline tehdä ruokaa. Grillaamisen jälkeen marinadit sekä rasva kuitenkin usein jämähtävät ritilöihin, jos niitä ei heti puhdista. Landmann grillausritilän puhdistusharja on tukeva ja helppokäyttöinen apuväline grillin puhtaanapitoon. Pitkä ja lujakestoinen metallivarsi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja harjasmateriaali on teräsvillaa. Lisäksi hyvin muotoillusta, kumilla päällystetystä kahvasta on tukeva pitää kiinni.

Landmann on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista grillien valmistajista. Heidät tunnetaan erityisesti laadukkaista kaasu- ja hiiligrilleistä. Laajasta mallistosta löytyy myös loistava valikoima grillaukseen tarvittavia apuvälineitä, kuten esimerkiksi grillausvälineet ja -kintaat, langaton tai bluetooth-lihamittari, kalahalsteri, hampurilaisprässi sekä pizzasetti. Myös savulaatikko sekä aromiset savulastut kuuluvat valikoimaan, kuten myös tietenkin puhdistusharjat ja -aineet.

Hygienia on kaiken grillaamisen A ja O, ja puhdas grilli ruuanlaittajan paras työväline. Landmann grillausritilän puhdistusharjan avulla harjaat hiili- ja kaasugrillin grillausritilät jokaisen käyttökerran jälkeen puhtaaksi. Ruoka lähtee helpoiten irti vielä kuumasta grillistä tai sitten grilliä tulee kuumentaa ensin kovalla lämmöllä 10–15 minuuttia. Tämän jälkeen harjataan teräsharjalla suurimmat karstat pois. Myös pinnat pyyhitään. Puhtaat ritilät ja grillilevyt on silloin tällöin hyvä myös rasvata esimerkiksi rypsiöljyllä. Tällöin ruoka ei pala niin helposti kiinni.

  • Leveys: 21 cm
  • Korkeus: 59 cm
  • Syvyys: 21 cm
  • Metallia

    • valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä 
- harjasmateriaali teräsvillaa
    • hyvin muotoiltu kumilla päällystetty kahva 
- ripustuslenkki
  • Tuotenumero: 150562