Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Tuotemerkit Stressless Stressless Toscana, T100 & Rosemary korkea, D100 ruokaryhmä (1+6)

Stressless Toscana, T100 & Rosemary korkea, D100 ruokaryhmä (1+6)

Täydellisesti tasapainotettua ruokailumukavuutta!

Uusissa Stressless® Dining -ruokapöydissä on toiminnallinen ja kaunis muotoilu – täydellinen sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin. Lisäksi Stressless® Rosemary –ruokatuolissa on innovatiivinen BalanceAdapt™-järjestelmä, jonka avulla voit nauttia ateriastasi aina mukavassa asennossa. Sisäänrakennetun Glide-järjestelmän ansiosta voit nojata taaksepäin, sillä selkänoja ja istuin seuraavat liikkeitäsi. Tuolissa on myös dynaaminen keinutoiminto.

Ruokapöytää löytyy eri väri- sekä jalkavariaatioissa, lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tuolin viimeistelyn ja ulkomuodon suhteen – niin selkänojan korkeuden, jalkojen kuin verhoilun suhteen. Rakenna mieleisesi kokonaisuus lähimmässä Masku-myymälässäsi!

Jo vuodesta 1934 asti toiminut norjalainen huonekaluvalmistaja Ekornes tunnetaan korkealaatuisista pohjoismaalaisista design-huonekaluistaan. Huonekaluissa yhdistyy niin luonnon inspiroimat sävyt yhdistettynä modernimpaan muotoiluun kuin innovatiiviset ratkaisut.

Tanskassa valmistettua Stressless® Toscana –ruokapöytää on kolmessa ajattomassa puusävyssä, joissa kaikissa on mattalakattu pinta. Värivaihtoehdot ovat valkolaseerattu tammi, luonnonvärinen tammi tai pähkinä. Lisäksi pöydän jalkamalli on räätälöitävissä kahdesta eri vaihtoehdosta, joista T200 on valmistettu viilusta ja siinä on suorat reunat ja T100 on valmistettu pyökistä ja sen ilme on pyöreämpi. Pöytään on myös hankittavissa lisähintaan enintään kaksi irrallista jatkopalaa, joista kumpikin on 50 cm. Jatkopaloja voidaan säilyttää pöydän sisällä, kun niitä ei käytetä.

Norjassa valmistettu Stressless® Rosemary –ruokatuolin korkea selkänoja sekä pehmeä verhoilu tekee siitä erittäin tukevan sekä hyvän istua. Tuolin pehmustettu selkänoja- ja istuinosa on verhoiltu laadukkaalla sekä kulutusta kestävällä verhoilukankaalla (hr 1). Pyöristettyä massiivipuuta (D100) olevat tuolinjalat on saatavana neljässä ajattomassa puusävyssä, joissa kaikissa on mattalakattu pinta. Värivaihtoehdot ovat valkolaseerattu tammi, luonnonvärinen tammi tai pyökki pähkinänväriseksi tai mustaksi petsattuna.

  • Ruokapöydän kansi on viilua ja pintakäsittelynä on lakka. Kannen värivaihtoehtona on valkolaseerattu tammi (petsattu ja lakattu), luonnonvärinen tammi (lakattu) ja pähkinä (petsattu ja lakattu pyökki). Pöydän jalkamalli T100 on valmistettu pyökistä ja sen ilme on pyöreämpi. Värivaihtoehdot ovat samat kuin kannessa. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin verhoilu on valittavissa yli sadasta eri kangas- ja kalustenahkavaihtoehdosta. Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat muotoon valettua kylmävaahtomuovia. Tuolinjalka D100 on pyöristettyä massiivipuuta. Jalkojen värivaihtoehtona on valkolaseerattu tammi (petsattu ja lakattu), luonnonvärinen tammi (lakattu), pähkinä (petsattu ja lakattu pyökki) ja musta (petsattu ja lakattu pyökki). Ruokatuoli on täysin valmiiksi kasattu.

  • Tuotenumero: MYY03625