Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Valmistajat

Muoto

Tavoitteena hyvä uni!

Muoto-mallistosta löytyy tällä hetkellä huippusuositut painopeitot. Mallisto täydentyy kevään 2020 aikana uusilla, innovatiivisilla Muoto-sängyillä ja -petauspatjoilla.

Nord

Tanskalaista laatua.

Stressless by Ekornes

Ekornes ASA on Pohjoismaiden suurin kalustevalmistaja, joka omistaa mm. tavaramerkit Ekornes®, Stressless® ja Svane®. Stressless kuuluu maailman tunnetuimpiin kalustetavaramerkkeihin, ja Ekornes, Stressless ja Svane ovat Norjan kalustealan tunnetuimmat merkit. Valmistus tapahtuu seitsemässä tehtaassa, joista kuusi sijaitsee Norjassa ja yksi Yhdysvalloissa.

Stressless-tuotteet edustavat Maskun malliston timanttisinta kärkeä niin laadussa, ajattomassa designissa kuin mukavuudessaankin. Monet Stressless-tuotteista ovat räätälöitävissä makusi mukaan mm. verhoilun materiaalin ja jalkojen osalta. Stressless on pitkäikäinen valinta, josta voit nauttia joka päivä.

Svane by Ekornes

Ekornes ASA on Pohjoismaiden suurin kalustevalmistaja, joka omistaa mm. tavaramerkit Ekornes®, Stressless® ja Svane®. Svane kuuluu maailman tunnetuimpiin kalustetavaramerkkeihin, ja Ekornes, Stressless ja Svane ovat Norjan kalustealan tunnetuimmat merkit. Valmistus tapahtuu seitsemässä tehtaassa, joista kuusi sijaitsee Norjassa ja yksi Yhdysvalloissa.

Svane patjat ja sängyt edustavat laadultaan ja tyylikkyydeltään mallistomme terävintä kärkeä. Kun haluat panostaa laadukkaaseen uneen ja herätä virkeämpänä uuteen aamuun, Svane on varma ja kestävä valinta.

Lue lisää Svanen kotisivuilta

Landmann

Landmann on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista grillien valmistajista. Heidät tunnetaan erityisesti laadukkaista kaasu- ja hiiligrilleistä sekä patentoidusta PTS-järjestelmästä, joka takaa lämmön tasaisen jakautumisen koko grillausalalle.

Bellus

LAATUA JA MUKAVUUTTA Design ja laatu ovat sydämenasia Belluksella. Eikä tämä poista mukavuuden tärkeyttä, vaan hyvin muotoiltu huonekalu on myös mukava käyttää.

SKANDINAAVISTA MUOTOILUA Suunnittelijamme Heikki Toropainen ja Bror Bojie ovat johtavia huonekalusuunnittelijoita Pohjoismaissa, jotka luovat jatkuvasti uusia malleja.

100 000 SOHVAA JA SÄNKYÄ VUODESSA Bellus on perustettu vuonna 1997 ja on yksi Viron suurimmista verhoiltujen huonekalujen valmistajista.

Delux

Delux on kansainvälinen perheyritys, jonka omistaa suomalainen Göran Sjöholm.

Deluxin intohimona on kehittää asiakkaille paras mahdollinen nukkumisympäristö; ergonomia, hengittävyys ja käytettävyys yhdistettynä tyylikkyyteen, siitä Delux tunnetaan.

Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. sängyt, peitteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Deluxin suurimmat markkinat ovat Saksa, Skandinavia ja Benelux maat. Deluxilla on noin 40 000 m2 tuotantotilaa ja 350 taitavaa työntekijää valmiina tekemään kaikkensa jotta sinä nukkuisit hyvin.

Natuzzi Editions

Vuonna 1959 perustettu Natuzzi on Italian suurin huonekaluvalmistaja ja merkittävä valmistaja maailmanlaajuisesti. Natuzzi Editionsin sertifioitu laatu ja laaja materiaalivalikoima takaavat yksilölliset ja laadukkaat sohvat ja nojatuolit.

Pohjanmaan

Pohjalaista käsityötaitoa vuodesta 1964

KÄSITYÖTÄ KUNNIOITTAEN Pohjanmaan Kaluste on vuonna 1964 perustettu vahvasti nykyajassa kiinni oleva pohjalainen perheyritys. Kaikki tekeminen rakentuu vuosisatoja vanhan pohjalaisen käsityötaidon perinteille.

TOIMIVAA JA YKSILÖLLISTÄ Pohjanmaan valmistaa viimeistä yksityiskohtaa myöden hyvin suunniteltuja ja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöitäviä huonekaluja.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ HUONEKALUJA Jalo tavoite on minimoida tuotteiden ekologinen jalanjälki niiden koko elinkaaren ajalta.