Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Valmistajat

Pohjanmaan

Pohjanmaan

Pohjanmaan Kaluste on vuonna 1964 perustettu vahvasti nykyajassa kiinni oleva pohjalainen perheyritys. Kaikki tekeminen rakentuu vuosisatoja vanhan pohjalaisen käsityötaidon perinteille.

Natuzzi Editions

Natuzzi Editions

Italialaiset Natuzzi Editions design-sohvat nyt Maskussa! Vuonna 1959 perustettu sohvatehdas on tänä päivänä yksi maailman johtavista nahkasohvien suunnittelijoista sekä Italian suurin huonekalujen valmistaja. Laadukkaat materiaalit viimeistelevät huippuluokan istuinmukavuuden.

Delux

Delux

Deluxin intohimona on kehittää asiakkaille paras mahdollinen nukkumisympäristö; ergonomia, hengittävyys ja käytettävyys yhdistettynä tyylikkyyteen!

Bellus

Bellus

Bellus on perustettu vuonna 1997 ja on yksi Viron suurimmista verhoiltujen huonekalujen valmistajista. Design ja laatu kohtaavat ihanteellisesti Belluksen tuotteissa!

Svane by Ekornes

Svane by Ekornes

Svane patjat sekä sängyt ovat varma ja kestävä valinta sinulle, joka haluat panostaa laadukkaaseen uneen ja herätä virkeämpänä uuteen aamuun!

Stressless by Ekornes

Stressless by Ekornes

Stressless-tuotteet edustavat Maskun malliston timanttisinta kärkeä niin laadussa, ajattomassa designissa kuin mukavuudessaankin!

Nord

Nord

Nord-sarja edustaa skandinaavista designia ja tanskalaista laatua! Sekä nojatuoli, sohva- että sänkymallistot ovat räätälöitävissä moneen muotoon. Voit valita sinulle mieleisen koon, mallin, istuimien ja patjan jäykkyyden sekä verhoilun laajasta valikoimasta.

Muoto

Muoto

Muoto®-sarja nostaa varmuuden oikean patjan valinnasta uudelle tasolle. Hyvinvointisi tueksi suunnitelluilla sängyillä on avainlippumerkki!

Ideal Comfort

Ideal Comfort

We love relaxation! Ergonomiset ja mukavuudeltaan erinomaiset nojatuolit mekanismilla tai rahilla suunnitellaan Sykkylvenissä Norjassa. Valikoimasta löytyy niin kankaita kuin nahkojakin monissa eri sävyissä.

Hillerstorp

Hillerstorp

Ruotsalainen Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja. Maskusta löydät laajan valikoiman Hillerstorpin ruokailuryhmiä, nojatuoleja ja sohvia.

Brafab

Brafab

Ruotsalainen Brafab tunnetaan laajasta kesäkalusteiden valikoimastaan sekä tyylikkäistä mallistoista. Kesäkalustevalikoiman tuotteet on suunniteltu kestämään kesästä toiseen Pohjoismaiden vaihtelevia sääolosuhteita.

Sessak

Sessak

Sessak on vuonna 1984 perustettu porvoolainen valaisimia valmistava perheyritys. Maskusta löydät monipuolisen valikoiman Sessakin tuotteita!

Rowico

Rowico

Ruotsalainen Rowico on vuonna 1971 perustettu huonekalualan perheyritys, joka on tunnettu uniikista designistaan. Laajaan valikoimaamme kuuluu monipuolinen kattaus Rowicon valmistamia tuotteita!

Unico

Unico

Unico on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Tuotteet valmistetaan käsityönä huolella valituista materiaaleista.

Village's

Village's

Village’s Collection –tuotemerkin mattovalikoimasta löytyy skandinaaviseen kotiin sopivia värejä sekä ylellisiä materiaaleja viimeisimpien trendien mukaisesti.

Wellis

Wellis

Euroopan suurin poreallasvalmistaja WELLIS tunnetaan korkealaatuisista ja kestävistä tuotteista. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista Euroopassa.

4room

4room

4ROOM suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä sekä huippulaadukkaita valaisimia Virossa. 4ROOM:n ekologisista ja luonnollisista materiaaleista valmistetut valaisimet ovat luotuja kestämään.

RGE

RGE

Ruotsalainen RGE suunnittelee ja valmistaa huipputrendikkäitä huonekaluja. Tuotteissa käytännöllisyys kohtaa muotoilun uniikilla ja ajankohtaisella tavalla!

Keter

Keter

Keter on tyylikkäiden sekä ympäristöystävällisten ulkokalusteiden valmistaja. Keterin kalusteet suunnitellaan kestämään aikaa ja käyttöä!

Mustang

Mustang

Jokainen päivä on hyvä grillauspäivä! Laadukkaat ja luotettavat Mustang grillaustuotteet edullisesti Maskusta.

ByNiemi

ByNiemi

ByNiemen-tuotemerkin korkealaatuiset kalusteet valmistetaan pääasiassa Niemen tehtailla Sastamalassa, Pirkanmaalla. Kaikki alkoi yrityksen perustajan, 19-vuotiaan Wilho Niemen pienestä puusepänverstaasta vuonna 1898. Vielä tänäkin päivänä yrityksen omistus on saman Niemen suvun omistuksessa monen sukupolven jälkeen.

Carpet Syvänen

Carpet Syvänen

Carpet Syvänen on valmistanut maailmankuuluja mattoja jo 1950-luvulta lähtien, kun yrityksen perustaja, Arvo Syvänen siirtyi puukonvalmistuksesta mattojen kutomiseen ja alihankintaan.

Mogihome

Mogihome

Mogihome on ruotsalainen sisustustuotteita tarjoava brändi, jonka visiona on valmistaa hyvin suunniteltuja ja laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Valikoima koostuu trendikkäistä sisustusratkaisuista, joilla päivität kodin ilmeen tyylikkääksi.

Bodahl

Bodahl

Bodahl on tanskalainen yritys, jonka suositut tuotteet hurmaavat estetiikallaan ja laadullaan. Kalusteiden kaunis muotokieli ja rustiikkinen ilme sopivat monenlaiseen sisustustyyliin!

Anttiina

Anttiina

Anttiina on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka valmistaa käsityönä uniikkeja mittatilaushuonekaluja. Antiikkikäsitelty massiivipuu sekä takorautaiset metalliosat tuovat arvokkuutta sinänsä arkisiin kalusteisiin, joissa ajan patina vain lisää tuotteiden arvokkuutta.

Hiipakka

Hiipakka

Vuodesta 1951 saakka toiminut Hiipakka on kotimainen perheyritys, joka valmistaa omassa tehtaassaan Etelä-Pohjanmaalla tyylikkäitä ja huolellisesti viimeisteltyjä huonekaluja jokaisen kodin tarpeisiin. Yhtiön toiminnassa otetaan huomioon myös eettiset ja ekologiset näkökulmat.

Rintaluoma

Rintaluoma

Rintaluoman tehtaassa on jo vuodesta 1972 saakka valmistettu tyylikkäitä, kotimaisia kalusteita. Yrityksen toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota myös tuotteiden ekologisuuteen!