Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Valmistajat

Carpet Syvänen

Carpet Syvänen

Carpet Syvänen on valmistanut maailmankuuluja mattoja jo 1950-luvulta lähtien, kun yrityksen perustaja, Arvo Syvänen siirtyi puukonvalmistuksesta mattojen kutomiseen ja alihankintaan.

ByNiemi

ByNiemi

ByNiemen-tuotemerkin korkealaatuiset kalusteet valmistetaan pääasiassa Niemen tehtailla Sastamalassa, Pirkanmaalla. Kaikki alkoi yrityksen perustajan, 19-vuotiaan Wilho Niemen pienestä puusepänverstaasta vuonna 1898. Vielä tänäkin päivänä yrityksen omistus on saman Niemen suvun omistuksessa monen sukupolven jälkeen.

Mustang

Mustang

Jokainen päivä on hyvä grillauspäivä! Laadukkaat ja luotettavat Mustang grillaustuotteet edullisesti Maskusta.

Keter

Keter

Keter on tyylikkäiden sekä ympäristöystävällisten ulkokalusteiden valmistaja. Keterin kalusteet suunnitellaan kestämään aikaa ja käyttöä!

RGE

RGE

Ruotsalainen RGE suunnittelee ja valmistaa huipputrendikkäitä huonekaluja. Tuotteissa käytännöllisyys kohtaa muotoilun uniikilla ja ajankohtaisella tavalla!

4room

4room

4ROOM suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä sekä huippulaadukkaita valaisimia Virossa. 4ROOM:n ekologisista ja luonnollisista materiaaleista valmistetut valaisimet ovat luotuja kestämään.

Wellis

Wellis

Euroopan suurin poreallasvalmistaja WELLIS tunnetaan korkealaatuisista ja kestävistä tuotteista. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista Euroopassa.

Village's

Village's

Village’s Collection –tuotemerkin mattovalikoimasta löytyy skandinaaviseen kotiin sopivia värejä sekä ylellisiä materiaaleja viimeisimpien trendien mukaisesti.

Unico

Unico

Unico on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Tuotteet valmistetaan käsityönä huolella valituista materiaaleista.

Rowico

Rowico

Ruotsalainen Rowico on vuonna 1971 perustettu huonekalualan perheyritys, joka on tunnettu uniikista designistaan. Laajaan valikoimaamme kuuluu monipuolinen kattaus Rowicon valmistamia tuotteita!

Sessak

Sessak

Sessak on vuonna 1984 perustettu porvoolainen valaisimia valmistava perheyritys. Maskusta löydät monipuolisen valikoiman Sessakin tuotteita!

Brafab

Brafab

Ruotsalainen Brafab tunnetaan laajasta kesäkalusteiden valikoimastaan sekä tyylikkäistä mallistoista. Kesäkalustevalikoiman tuotteet on suunniteltu kestämään kesästä toiseen Pohjoismaiden vaihtelevia sääolosuhteita.

Hillerstorp

Hillerstorp

Ruotsalainen Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja. Maskusta löydät laajan valikoiman Hillerstorpin ruokailuryhmiä, nojatuoleja ja sohvia.

Ideal Comfort

Ideal Comfort

We love relaxation! Ergonomiset ja mukavuudeltaan erinomaiset nojatuolit mekanismilla tai rahilla suunnitellaan Sykkylvenissä Norjassa. Valikoimasta löytyy niin kankaita kuin nahkojakin monissa eri sävyissä.

Muoto

Muoto

Muoto®-sarja nostaa varmuuden oikean patjan valinnasta uudelle tasolle. Hyvinvointisi tueksi suunnitelluilla sängyillä on avainlippumerkki!

Nord

Nord

Nord-sarja edustaa skandinaavista designia ja tanskalaista laatua! Sekä nojatuoli, sohva- että sänkymallistot ovat räätälöitävissä moneen muotoon. Voit valita sinulle mieleisen koon, mallin, istuimien ja patjan jäykkyyden sekä verhoilun laajasta valikoimasta.

Stressless by Ekornes

Stressless by Ekornes

Stressless-tuotteet edustavat Maskun malliston timanttisinta kärkeä niin laadussa, ajattomassa designissa kuin mukavuudessaankin!

Svane by Ekornes

Svane by Ekornes

Svane patjat sekä sängyt ovat varma ja kestävä valinta sinulle, joka haluat panostaa laadukkaaseen uneen ja herätä virkeämpänä uuteen aamuun!

Bellus

Bellus

Bellus on perustettu vuonna 1997 ja on yksi Viron suurimmista verhoiltujen huonekalujen valmistajista. Design ja laatu kohtaavat ihanteellisesti Belluksen tuotteissa!

Delux

Delux

Deluxin intohimona on kehittää asiakkaille paras mahdollinen nukkumisympäristö; ergonomia, hengittävyys ja käytettävyys yhdistettynä tyylikkyyteen!

Natuzzi Editions

Natuzzi Editions

Italialaiset Natuzzi Editions design-sohvat nyt Maskussa! Vuonna 1959 perustettu sohvatehdas on tänä päivänä yksi maailman johtavista nahkasohvien suunnittelijoista sekä Italian suurin huonekalujen valmistaja. Laadukkaat materiaalit viimeistelevät huippuluokan istuinmukavuuden.

Pohjanmaan

Pohjanmaan

Pohjanmaan Kaluste on vuonna 1964 perustettu vahvasti nykyajassa kiinni oleva pohjalainen perheyritys. Kaikki tekeminen rakentuu vuosisatoja vanhan pohjalaisen käsityötaidon perinteille.