Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Valmistajat

Pohjanmaan

Pohjanmaan

Pohjanmaan Kaluste on vuonna 1964 perustettu vahvasti nykyajassa kiinni oleva pohjalainen perheyritys. Kaikki tekeminen rakentuu vuosisatoja vanhan pohjalaisen käsityötaidon perinteille.

Delux

Delux

Deluxin intohimona on kehittää asiakkaille paras mahdollinen nukkumisympäristö; ergonomia, hengittävyys ja käytettävyys yhdistettynä tyylikkyyteen!

Bellus

Bellus

Bellus on perustettu vuonna 1997 ja on yksi Viron suurimmista verhoiltujen huonekalujen valmistajista. Design ja laatu kohtaavat saumattomasti Belluksen tuotteissa!

Svane by Ekornes

Svane by Ekornes

Svane patjat sekä sängyt ovat varma ja kestävä valinta sinulle, joka haluat panostaa laadukkaaseen uneen ja herätä virkeämpänä uuteen aamuun!

Stressless by Ekornes

Stressless by Ekornes

Stressless-tuotteet edustavat Maskun malliston timanttisinta kärkeä niin laadussa, ajattomassa designissa kuin mukavuudessaankin!

Nord

Nord

Nord-sarja edustaa skandinaavista designia ja tanskalaista laatua! Sekä nojatuoli, sohva- että sänkymallistot ovat räätälöitävissä moneen muotoon. Voit valita sinulle mieleisen koon, mallin, istuimien ja patjan jäykkyyden sekä verhoilun laajasta valikoimasta.

Muoto

Muoto

Muoto®-sarja nostaa varmuuden oikean patjan valinnasta uudelle tasolle. Hyvinvointisi tueksi suunnitelluilla sängyillä on avainlippumerkki!

Ideal Comfort

Ideal Comfort

We love relaxation! Ergonomiset ja mukavuudeltaan erinomaiset nojatuolit mekanismilla tai rahilla suunnitellaan Sykkylvenissä Norjassa. Valikoimasta löytyy niin kankaita kuin nahkojakin monissa eri sävyissä.

Hillerstorp

Hillerstorp

Ruotsalainen Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja. Maskusta löydät laajan valikoiman Hillerstorpin ruokailuryhmiä, nojatuoleja ja sohvia.

Brafab

Brafab

Ruotsalainen Brafab tunnetaan laajasta kesäkalusteiden valikoimastaan sekä tyylikkäistä mallistoista. Kesäkalustevalikoiman tuotteet on suunniteltu kestämään kesästä toiseen Pohjoismaiden vaihtelevia sääolosuhteita.

Sessak

Sessak

Sessak on vuonna 1984 perustettu porvoolainen valaisimia valmistava perheyritys. Maskusta löydät monipuolisen valikoiman Sessakin tuotteita!

Rowico

Rowico

Ruotsalainen Rowico on vuonna 1971 perustettu huonekalualan perheyritys, joka on tunnettu uniikista designistaan. Laajaan valikoimaamme kuuluu monipuolinen kattaus Rowicon valmistamia tuotteita!

Unico

Unico

Unico on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Tuotteet valmistetaan käsityönä huolella valituista materiaaleista.

Village's

Village's

Village’s Collection –tuotemerkin mattovalikoimasta löytyy skandinaaviseen kotiin sopivia värejä sekä ylellisiä materiaaleja viimeisimpien trendien mukaisesti.

Wellis

Wellis

Euroopan suurin poreallasvalmistaja WELLIS tunnetaan korkealaatuisista ja kestävistä tuotteista. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista Euroopassa.

4room

4room

4ROOM suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä sekä huippulaadukkaita valaisimia Virossa. 4ROOM:n ekologisista ja luonnollisista materiaaleista valmistetut valaisimet ovat luotuja kestämään.

RGE

RGE

Ruotsalainen RGE suunnittelee ja valmistaa huipputrendikkäitä huonekaluja. Tuotteissa käytännöllisyys kohtaa muotoilun uniikilla ja ajankohtaisella tavalla!

Keter

Keter

Keter on tyylikkäiden sekä ympäristöystävällisten ulkokalusteiden valmistaja. Keterin kalusteet suunnitellaan kestämään aikaa ja käyttöä!

ByNiemi

ByNiemi

ByNiemen-tuotemerkin korkealaatuiset kalusteet valmistetaan pääasiassa Niemen tehtailla Sastamalassa, Pirkanmaalla. Kaikki alkoi yrityksen perustajan, 19-vuotiaan Wilho Niemen pienestä puusepänverstaasta vuonna 1898. Vielä tänäkin päivänä yrityksen omistus on saman Niemen suvun omistuksessa monen sukupolven jälkeen.

Carpet Syvänen

Carpet Syvänen

Carpet Syvänen on valmistanut maailmankuuluja mattoja jo 1950-luvulta lähtien, kun yrityksen perustaja, Arvo Syvänen siirtyi puukonvalmistuksesta mattojen kutomiseen ja alihankintaan.

Mogihome

Mogihome

Mogihome on ruotsalainen sisustustuotteita tarjoava brändi, jonka visiona on valmistaa hyvin suunniteltuja ja laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Valikoima koostuu trendikkäistä sisustusratkaisuista, joilla päivität kodin ilmeen tyylikkääksi.

Bodahl

Bodahl

Bodahl on tanskalainen yritys, jonka suositut tuotteet hurmaavat estetiikallaan ja laadullaan. Kalusteiden kaunis muotokieli ja rustiikkinen ilme sopivat monenlaiseen sisustustyyliin!

Hiipakka

Hiipakka

Vuodesta 1951 saakka toiminut Hiipakka on kotimainen perheyritys, joka valmistaa omassa tehtaassaan Etelä-Pohjanmaalla tyylikkäitä ja huolellisesti viimeisteltyjä huonekaluja jokaisen kodin tarpeisiin. Yhtiön toiminnassa otetaan huomioon myös eettiset ja ekologiset näkökulmat.

Rintaluoma

Rintaluoma

Rintaluoman tehtaassa on jo vuodesta 1972 saakka valmistettu tyylikkäitä, kotimaisia kalusteita. Yrityksen toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota myös tuotteiden ekologisuuteen!

Familon

Familon

Familonin laadukkaiden tuotteiden siivittämänä nukut paremmin. Yritys on valmistanut kestäviä unituotteitaan jo vuodesta 1966 lähtien.

Fitwood

Fitwood

Tee arjesta aktiivisempaa Fitwoodin tuotteilla. Fitwood valmistaa kestäviä ja sisustukseen sopivia kuntoiluvälineitä koko perheelle. Puusta valmistetuilla kuntoiluvälineillä on helppo lisätä liikuntaa kotioloissa!

Umbra

Umbra

Kanadalainen Umbra tarjoaa moderneja ratkaisuja kodin sisustukseen edulliseen hintaan. Umbran valikoimasta löydät tyylikkäät sisustustuotteet luomaan uutta tunnelmaa huoneeseen kuin huoneeseen. Huippusuosittu brändi on saanut alkunsa vuonna 1979 ja nykyisin Umbran tuotteita myydään yli 120:ssä maassa.

Elegance

Elegance

Laadukasta eleganssia olohuoneeseen! Tutustu Elegance–tuotteisiin ja löydä unelmien sohva kotisi keskiöön!

Landmann

Landmann

Vietä kesä kotipihalla grillaillen! Landmannin laadukkaat grillit ja grillausvälineet löydät edullisesti Maskusta. Tutustu valikoimaan ja hanki paras mahdollinen grillausvälineistö kesän kokkailuhetkiin!

FanniK

FanniK

FanniK on syntynyt halusta luoda tunteita herättäviä tuotteita, joissa näkyy arjen luksus. Tyylikäs mallisto tarjoilee kauniita ratkaisuja kodin sisustukseen. Tutustu valikoimaan ja hanki FanniK:n ihanat tuotteet edullisesti Maskusta!

AmandaB

AmandaB

Valloittavan ihana AmandaB on suomalaisen Marjam-Inreriorin tuotemerkki. AmandaB:n tuotteissa korostuu herkkyys, lempeys ja trendikkyys poikkeuksellisen viehättävällä tavalla. Tutustu mallistoon Maskun verkkokaupassa!

VM Carpet

VM Carpet

Suomalainen VM Carpet valmistaa ja teettää mattoja usean vuosikymmenen kokemuksella. Vuonna 1973 perustettu mattokutomo luo upeita ja innovatiivisia mattoja suomalaiskoteja kaunistamaan. Nyt löydät VM Carpetin suositut matot myös Maskusta!

Elensen

Elensen

Modernia designia ja eurooppalaista laatua samassa paketissa. Elensen on erikoistunut huipputyylikkäisiin pöytiin, joista huokuu elegantti ilme ja ajankohtainen muotoilutyö. Tutustu ihastuttaviin tuotteisiin Maskun verkkokaupassa!

Fly by Uness

Fly by Uness

Kotimaisen Fly-malliston tavoitteena on tarjota markkinoiden paras nukkumiskokemus. Tutustu tuotteisiin ja tuo makuuhuoneeseesi lisää laatua ja mukavuutta!

Nature by Uness

Nature by Uness

Tee sekä itsellesi että luonnolle palvelus ja panosta ympäristöystävälliseen patjaan. Nature-patjamalliston tuotteet eivät ole ainoastaan poikkeuksellisen hyviä nukkua, vaan myös ekologinen valinta!

Mustang

Mustang

Laadukkaat ja luotettavat Mustang-grillt ja -grillaustuotteet edullisesti Maskusta. Laajassa valikoimassa niin kaasu- kuin sähkögrillejäkin sekä paljon muuta!

Furninova

Furninova