Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Valmistajat

Village's

Huippulaadukkaat Village's matot edullisesti Maskusta

Unico

Unico on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Unicon omistavat Pasi ja Petri Saarinen, jotka valmistavat vuoteita jo kolmannessa sukupolvessa. Suvussa vuoteiden valmistus on alkujaan jo 1950-luvulta. Unico Finland Oy:llä on Suomessa neljä tehdasta; sänky- ja runkotehdas sekä ompelimo Kauhavalla ja sohvatehdas Lapualla.

Kotimaisuus ja käsityö ovat erittäin tärkeässä roolissa Unicon toiminnassa. Kotimaiset raaka-aineet ja eri yksiköissä tapahtuva käsityö nostavat Unico-tuotteiden kotimaisuusasteen erittäin korkeaksi.

Rowico

Ruotsalainen Rowico on vuonna 1971 perustettu huonekalualan perheyritys, joka on tunnettu uniikista designistaan. Heidän skandinaavista mallistoaan on kehuttu tyylistään ja erinomaisesta laadustaan.

Laajaan valikoimaamme kuuluu monipuolinen kattaus Rowicon valmistamia tuotteita, varmasti jotain jokaiseen kotiin! Mallistosta löydät muun muassa monta vaihtoehtoa ruokailutilan kalustukseen, erityisesti jatkettavaa tai pyöreää ruokapöytää etsivän kannattaa tutustua tähän mallistoon.

Senkit, tv-tasot ja tuolit ovat laadukkaita ja brändin tyylin mukaisesti designiltaan massasta erottuvia. Harvinaisempi musta vitriini tai kirjahylly tuo arvokkuutta ympärilleen, mutta myös vaaleaa sisustusta suosivalle on monta erilaista vaihtoehtoa tarjolla.

Rowicon tuotteissa visio on kauneus, laatu ja käytettävyys. Huonekalut tehdään pitkäaikaiseen käyttöön silmää miellyttäviksi ja kulutusta kestäviksi. Monipuolisen valikoiman tuotteista löytyvät nämä kaikki kolme elementtiä ja olemme iloisia, että voimme tarjota asiakkaillemme näin kauniita, kestäviä ja ajattomia huonekaluja.

Sessak

Porvoolainen perheyritys Sessak on tuonut Suomeen uutta valoa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Kokemuksella ja asiantuntemuksella Sessak tuo Maskun valikoimaan ainutlaatuista, ajan hengen mukaan uudistuvaa valaisinmuotoilua sekä kodin, että julkisten tilojen valaistukseen.

Tuotteet on valikoitu sopimaan erilaisten skandinaavisten kotien sisustukseen ja monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin opiskelijalle kuin seniorillekin. Sessakin valikoimastamme löydät myös valaisimiin sopivat valonlähteet.

Suomalaisen muotoilun edistämisen tärkeys näkyy Sessakin tarjoamassa valaisinten valikoimassa. Ulkomailta tuotavien design-valaisimien lisäksi Sessak tuo vuosittain markkinoille useita upeita valaisimia yhteistyössä suomalaisten luovien suunnittelijoiden kanssa.

Yhdistämällä skandinaavista tyyliä, luonnonläheisyyttä ja rohkeita materiaalivalintoja Sessak pyrkii tarjoamaan jännittävää muotoilua valaisemaan niin arkea kuin juhlaa.

Brafab

Ruotsalainen Brafab tunnetaan laajasta kesäkalusteiden valikoimastaan ja on Pohjoismaiden suurimpia puutarhakalustetoimittajia. Yritys on saanut alkunsa jo vuonna 1935, kun paikallinen pienyrittäjä Bror Carlsson myi autonsa lavalta muun muassa itsepunottuja koreja, harjoja ja tikapuita.

Vuosien varrella suureksi kesäkalustetoimittajaksi kasvanut Brafab on tunnettu tyylikkäistä mallistoista ja laajasta valikoimastaan. Kesäkalustevalikoiman tuotteet on suunniteltu kestämään kesästä toiseen Pohjoismaiden vaihtelevia sääolosuhteita.

Valikoimastamme löytyy skandinaaviseen sisustukseen sopivia tyylikkäitä puutarhakalusteita sekä pienille parvekkeille että isoille terasseille. Tutustu monipuoliseen kesäkalustevalikoimaamme ja löydä omat suosikkituotteesi! Suunnittelit sitten hankintoja kotisi terassille polyrottingista, aidosta puusta tai easywoodista, suosittelemme tutustumaan Brafabin ajattomiin huonekaluihin. Näillä tyylikkäillä kalusteilla voit sisustaa sen sinulle tärkeimmän, oli se sitten kodin terassi, mökki, huvilan saunarakennus tai kaupunkikodin lasitettu parveke.

Hillerstorp

Ruotsalainen Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja. Hillerstorpilla on pitkä kokemus kalusteiden tekemisestä jo vuodesta 1929 lähtien. Mallistosta löytyy vaihtoehtoja puukalusteista polyrottinkisiin. Maskusta löydät laajan valikoiman Hillerstorpin ruokailuryhmiä, nojatuoleja ja sohvia. Tuotteet ovat kestäviä, kauniita sekä harmonisen värisiä.

Ideal Comfort

IMG - We love relaxation!

IMG:n (Internasjonal Møbel Gruppe) ergonomiset ja mukavuudeltaan erinomaiset nojatuolit mekanismilla tai rahilla suunnitellaan Sykkylvenissä Norjassa. Nämä linjakkaat design-nojatuolit kantavat yrityksen sanojen mukaista mukavien, laadukkaiden ja erityisesti ergonomisesti suunniteltujen kodin huonekalujen roolia.

IMG:n nojatuolit ovat istuttavuudeltaan viimeisteltyjä, valitsit sitten nojatuolin rahilla tai recliner-mekanismilla, löytyy jokaisesta lepotuolista hyvä istuma- tai rennompi oikaistu asento.

Näissä nojatuoleissa istuinosan syvyys on mukava myös lyhyemmille ihmisille, jotka haluavat hyvän, ryhdikkään istuma-asennon. Sopiva istuinsyvyys mahdollistaa jalanpohjien osumisen lattiaan ja luonnollisen kulman polviin.

Valikoimasta löytyy niin kankaita kuin nahkojakin monissa eri sävyissä.

Tutustu IMG:n monipuoliseen nojatuolivalikoimaan verkossa tai lähimmässä myymälässäsi!

Muoto

Oletko jatkuvasti väsynyt? Aamulla herätessä selkää tai hartioita särkee ja päivät ovat yhtä selviytymistä ja taistelua väsymystä vastaan?

Millaisella patjalla nukut? On totta, että tarpeeksi väsyneinä voimme nukkua vaikka kivilattialla, mutta palauttavan unen saavuttamiseksi oikeanlaisen patjan valinta on ensisijaisen tärkeää. Sängyn sopivuudella on valtava vaikutus tuki- ja liikuntaelinten kuntoon ja mielen hyvinvointiin. Uuden sängyn ostaminen on investointi sinun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja siksi oikea valinta on tärkeä päätös jossa haluamme olla avuksi.

Oikean patjan valinta on joskus vaikeaa, sillä vaihtoehtoja on valtavasti. Uudessa Muoto®-sarjan patjoissa on huippu ominaisuus, joka nostaa varmuuden oikean patjan valinnasta aivan uudelle tasolle. Patjaa kääntämällä samassa sängyssä on useita jämäkkyyksiä sekä lantion- että hartialinjan alueelle, patjan toinen puoli on valinnan mukaan jämäkämpi tai pehmeämpi. Olemme kaikki eri mallisia niin lantion alueelta kuin hartioistakin. Voit siis huoletta ostaa uuden sängyn, saat samassa patjassa monta erilaista jämäkkyyttä jotka muotoutuvat myös myöhemmin, mikäli kehossasi tapahtuu muutoksia.

Nämä Sinun hyvinvointisi tueksi suunnitellut sängyt ovat avainlippumerkin ansainneina suunniteltu ja toteutettu Suomessa. Valitsemalla Muoto® moottori- tai jenkkisängyn, tuet kotimaista työtä ja ennen kaikkea heräät hyvinvoivana ja omana pirteänä itsenäsi jokaiseen päivään!

Nord

Tanskalaista laatua.

Nord-sarja edustaa skandinaavista designia, jossa suurten ostojemme vuoksi hinta-laatusuhde on erinomainen ja saat loistavan vastineen rahallesi.

Sekä nojatuoli, sohva- että sänkymallistot ovat räätälöitävissä moneen muotoon. Voit valita sinulle mieleisen koon, mallin, istuimien ja patjan jäykkyyden sekä verhoilun laajasta yksilöllisesti valmistettavasta kodin kalusteiden valikoimasta. Tammisella Copenhagen-sarjalla viimeistelet kokonaisuuden.

Tanskalaisen Hjort Knudsenin suunnittelema Nord-sarjan Skagen-sohvamallisto edustaa tanskalaista designia ja laatua. Skagen- sohvan pussijousitetut ja kiinni ommellut istuintyynyt pitävät istuinosan mukavana ja ryhdikkäänä pitkään. Räätälöi kotiisi suunniteltu pitkäikäinen sohva ja lisää silaus luxusta arkeen sähköisellä mekanismilla.

Sänkyjen vyöhykejaettu pussijousitus ja vaihtoehtoiset patjojen jäykkyydet varmistavat oikean patjan löytymisen laajasta valikoimasta. Tyylikäs sänkyä ja päätyä kiertävä tammilista on kaunis viimeistelty yksityiskohta, joka sitoo kokonaisuuden yhteen.

Copenhagen tammisarjalla luot lämpöä kodin sisustukseen senkkien, tasojen ja säilytystilan muodossa.

Stressless by Ekornes

Ekornes ASA on Pohjoismaiden suurin kalustevalmistaja, joka omistaa mm. tavaramerkit Ekornes®, Stressless® ja Svane®. Stressless kuuluu maailman tunnetuimpiin kalustetavaramerkkeihin, ja Ekornes, Stressless ja Svane ovat Norjan kalustealan tunnetuimmat merkit. Valmistus tapahtuu seitsemässä tehtaassa, joista kuusi sijaitsee Norjassa ja yksi Yhdysvalloissa.

Stressless-tuotteet edustavat Maskun malliston timanttisinta kärkeä niin laadussa, ajattomassa designissa kuin mukavuudessaankin. Monet Stressless-tuotteista ovat räätälöitävissä makusi mukaan mm. verhoilun materiaalin ja jalkojen osalta. Stressless on pitkäikäinen valinta, josta voit nauttia joka päivä.

Svane by Ekornes

Ekornes ASA on Pohjoismaiden suurin kalustevalmistaja, joka omistaa mm. tavaramerkit Ekornes®, Stressless® ja Svane®. Svane kuuluu maailman tunnetuimpiin kalustetavaramerkkeihin, ja Ekornes, Stressless ja Svane ovat Norjan kalustealan tunnetuimmat merkit. Valmistus tapahtuu seitsemässä tehtaassa, joista kuusi sijaitsee Norjassa ja yksi Yhdysvalloissa.

Svane patjat ja sängyt edustavat laadultaan ja tyylikkyydeltään mallistomme terävintä kärkeä. Kun haluat panostaa laadukkaaseen uneen ja herätä virkeämpänä uuteen aamuun, Svane on varma ja kestävä valinta.

Lue lisää Svanen kotisivuilta

Landmann

Landmann on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista grillien valmistajista. Heidät tunnetaan erityisesti laadukkaista kaasu- ja hiiligrilleistä sekä patentoidusta PTS-järjestelmästä, joka takaa lämmön tasaisen jakautumisen koko grillausalalle.

Bellus

LAATUA JA MUKAVUUTTA Design ja laatu ovat sydämenasia Belluksella. Eikä tämä poista mukavuuden tärkeyttä, vaan hyvin muotoiltu huonekalu on myös mukava käyttää.

SKANDINAAVISTA MUOTOILUA Suunnittelijamme Heikki Toropainen ja Bror Bojie ovat johtavia huonekalusuunnittelijoita Pohjoismaissa, jotka luovat jatkuvasti uusia malleja.

100 000 SOHVAA JA SÄNKYÄ VUODESSA Bellus on perustettu vuonna 1997 ja on yksi Viron suurimmista verhoiltujen huonekalujen valmistajista.

Delux

Delux on kansainvälinen perheyritys, jonka omistaa suomalainen Göran Sjöholm.

Deluxin intohimona on kehittää asiakkaille paras mahdollinen nukkumisympäristö; ergonomia, hengittävyys ja käytettävyys yhdistettynä tyylikkyyteen, siitä Delux tunnetaan.

Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. sängyt, peitteet, tyynyt ja vuodevaatteet. Deluxin suurimmat markkinat ovat Saksa, Skandinavia ja Benelux maat. Deluxilla on noin 40 000 m2 tuotantotilaa ja 350 taitavaa työntekijää valmiina tekemään kaikkensa jotta sinä nukkuisit hyvin.

Natuzzi Editions

Arvostetut italialaiset Natuzzi Editions design-sohvat nyt Maskussa!

Vuonna 1959 Pasquale Natuzzin Italiaan perustama sohvatehdas on tänä päivänä yksi maailman johtavista nahkasohvien suunnittelijoista ja Italian suurin huonekalujen valmistaja. Vuosien varrella yhden miehen unelmasta lähtenyt toiminta on laajentunut maailman laajuiseksi, mutta Natuzzin arvoissa laadukkaat sohvat ja uudet innovaatiot ovat vahvasti läsnä edelleen.

Laadukkaat materiaalit viimeistelevät huippuluokan istuinmukavuuden. Tarkoin valikoidut nahat ja kankaat tarjoavat valikoiman, josta voit huoletta valita oman suosikkisi toiveidesi mukaan räätälöitävään sohvaan. Valmistajana Natuzzi antaa jokaiselle sohvan rungolle kymmenen vuoden takuun.

Sohvien lisäksi löydät Natuzzi Editions valikoimastamme myös nojatuoleja, sohvapöytiä ja mattoja. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin ja hyödynnä laadukkaan desing-malliston Maskun edulliset hinnat!

Jos ihastuit Natuzzi Editions -mallistoon verkkosivuillamme ja haluat tutustua malleihin paikan päällä, tämä design-mallisto on nähtävillä seuraavissa Masku-myymälöissämme: Lempäälän Ideapark, Kuopio, Masku, Vantaan Porttipuisto, Vantaan Petikko, Jyväskylän Seppälä ja Oulu Sisustajantori.

Pohjanmaan

Pohjalaista käsityötaitoa vuodesta 1964

KÄSITYÖTÄ KUNNIOITTAEN Pohjanmaan Kaluste on vuonna 1964 perustettu vahvasti nykyajassa kiinni oleva pohjalainen perheyritys. Kaikki tekeminen rakentuu vuosisatoja vanhan pohjalaisen käsityötaidon perinteille.

TOIMIVAA JA YKSILÖLLISTÄ Pohjanmaan valmistaa viimeistä yksityiskohtaa myöden hyvin suunniteltuja ja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöitäviä huonekaluja.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ HUONEKALUJA Jalo tavoite on minimoida tuotteiden ekologinen jalanjälki niiden koko elinkaaren ajalta.