Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Valmistajat Kiteen Huonekalutehdas

Kiteen Huonekalutehdas

Kiteen huonekalutehdas suunnittelee sekä valmistaa tuotteensa Suomessa. Jo vuonna 1920 perustetulla yrityksellä on pitkät perinteet huonekalualalla, ja yli satavuotias yhtiö on ollut koko elinkaarensa ajan perheomisteinen. Kiteen huonekalutehtaan tuotteet tunnetaan kotimaisuuden ohella etenkin korkeasta laadustaan sekä ekologisuudestaan.

Jokaisesta kalusteesta huokuu tyylikäs suomalainen design ja käytännöllisyys. Kiteen huonekalutehtaan tuotteet on tarkoitettu kestämään elämää, ja siksi kaikki huonekalut valmistetaan ensiluokkaisen laadukkaista materiaaleista. Kiteen huonekalutehdas onkin yksi merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia Suomessa. Koivu materiaalina takaa vahvan ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Yksi Kiteen huonekalutehtaan keskeisimmistä arvoista on luonnon kunnioittaminen. Yritys pyrkiikin kaikessa toiminnassaan huomioimaan kestävän kehityksen arvot. Yrityksen hukkamateriaalit kierrätetään ja myös itse huonekalut ovat kierrätykseen soveltuvia. Valmistuksessa käytetyt puumateriaalit ovat peräisin kestävän kehityksen metsistä.

Massiivipuisten huonekalujen valmistuksessa vaalitaan huolellista käsityötaitoa. Kiteen huonekalutehdas hyödyntääkin uusimpia ja tehokkaimpia puuntyöstötekniikkoja, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tarkka ja viimeistelty. Kaikki tuotteet käsitellään vesipohjaisilla pintakäsittelyaineilla, jotka täyttävät jopa lasten lelujen standardit. Jos siis kaipaat kotiisi turvallisia, tyylikkäitä ja kotimaisia kalusteita, on Kiteen huonekalutehtaan tuotteet juuri oikea valinta!

Kiteen Huonekalutehdas