LUNASTA ILMAINEN YLLÄTYSLAHJASI TÄSTÄ >>

Masku

Maksutavat

Verkkokauppainfo


Masku.com -verkkokaupassa voit maksaa ostokset useilla tavoilla ja valita itsellesi parhaiten sopivan tavan. Voit tehdä maksutapavalinnan sen jälkeen, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin.  Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää. Ostokset voidaan maksaa eri pankkien verkkopankkitunnuksilla tai debet- ja kreditkorteilla (käteismaksukortit ja luottokortit).

Voit valita osamaksuvaihtoehdoksi Masku-erämaksun. tai laskutusvaihtoehdoksi Masku –laskun. 
 


Verkkopankit
 

Masku.com -verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: LähiTapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki ja Handelsbanken. Debet-korttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla palvelimella. Maskun Kalustetalo Oy ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa. 


 


Luottokortit
 

Masku.com -verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla. Luottokorttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla palvelimella. Maskun Kalustetalo Oy ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa. Luottokorttimaksun yhteydessä pakollisia tietoja ovat luottokortin numero, tarkistenumero ja voimassaoloaika.

Visa ja Mastercard -korteissa tarkistenumero on numerosarjan kolme (3) viimeistä numeroa kortin kääntöpuolelta. Debetkorteissa tarkistenumero löytyy yleensä kortin kääntöpuolelta debetkorttinumeron jälkeen.


Masku lasku ja erämaksu
 


 

Masku -lasku ja -erämaksu mahdollistavat sinulle turvallisen ja joustavat vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Todenna henkilöllisyytesi tupas-varmenteella ja valitse sinulle parhaiten sopiva maksuaika.

Laskulla 

Kun valitset laskuvaihtoehdon, lähetämme sinulle laskun ostotapahtuman jälkeen. Voit valita, haluatko laskusi toimitettavan sähköpostitse tai paperilaskuna. Saat ostoksellesi 14 päivää korotonta maksuaikaa tilaushetkestä.

Erämaksulla

Valitessasi erämaksuvaihtoehdon, voit maksaa ostoksesi valintasi mukaan summasta riippuen kolmessa (3), kuudessa (6), yhdeksässä (9), kahdessatoista (12), kahdeksassatoista (18) tai kahdessakymmenessäneljässä (24) erässä.  Kertaluottosopimus Lindorffin tytäryhtiön Lindorff Invest Oy:n kanssa tulee voimaan vahvistaessasi sopimuksen verkko-ostosta tehdessäsi. Voit tutustua Masku lasku ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä

Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,50 € ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 25,76 %.

Maksutavan ehdot 

Voit valita laskun tai erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa ja on enintään 3 000 euroa. Maksutapa edellyttää 20 vuoden ikää ja suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Huomaathan, että Masku laskulla ja erämaksulla maksettaessa henkilöllisyytesi varmennetaan tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken. Asiointisi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Maksutavan tuottaa Lindorff (www.lindorff.fi).

Oheisista linkeistä voit tutustua Masku lasku ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin sekä Vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin ja tallentaa ne itsellesi.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot

Palautusten ja peruutusten käsittely

Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon kauppiaalta hyväksytystä palautuksesta tai hyvityksestä. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.
Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.
Sähköpostitse: eramaksu@lindorff.fi, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku

Kun valitset maksutavaksi Masku laskun tai erämaksun, kysymme henkilötietojasi. Tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme reaaliaikaisen luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.


 

 

TILAA UUTISKIRJEEMME JA VOITA 1000€ LAHJAKORTTI! (säännöt)