KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

Toimitustavat

Verkkokauppainfo


Masku.com-verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko kuluttajalle suoraan kotiin tai asiakas voi noutaa tuotteet itse Hyvinkään keskusvarastolta. Toimituksen hinta määräytyy asiakkaan postinumeron mukaan. Toimitamme tuotteet kaikkialle manner-suomeen. Mikäli toimitus ei ole postinumeroalueellesi mahdollista, ota yhteys verkkokaupan asiakaspalveluun seuraavasti:

  • Sähköposti: verkkokauppa@masku.com
  • Puhelin: 0201 211 880 (arkisin klo 8-16)
  • Livechat: arkisin klo 9-17

Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 3-7 arkipäivää tilausvahvistuksen saapumisesta. Mikäli tuote on tilaustuote, tai toimitus viivästyy, tilausvahvistuksessa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Kuljetusliike sopii asiakkaan kanssa tarkemman toimituspäivän ja – ajan.
 

Tavaran vastaanottaminen

Asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotetta vastaanottaessaan, että tuote on päällisin puolin ehjä ja, että pakkausten määrä täsmää kuljetusyhtiön lähetteen kanssa. Mahdollisista pakkausvaurioista tai puutteista tulee kirjoittaa varauma kuljetusyhtiön rahtikirjaan. Asiakas kuittaa tavaran vastaanotetuksi allekirjoituksellaan. Rikkoutuneista tai puutteellisista lähetyksistä tulee ilmoittaa välittömästi verkkokaupan asiakaspalveluun. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelu sopii asiakkaan kanssa puutteellisten tai virheellisten tuotteiden korvaamisesta tapauskohtaisesti.