KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

 

Yritysesittely

Yritysesittely


Intohimo kaikkeen tekemiseen sekä asiakkaidemme palvelemiseen yksilöllisesti ja energisesti: tästä riitti kerrottavaa Maskun Kalustetalon perustajalla Toivo Sukarilla hänen 60-vuotissyntymäpäivähaastattelussaan huhtikuussa 2014.

Toivo Sukari Lempäälän Ideaparkin avajaisissa.


1970-luvulla Topi myi huonekaluja pakettiautosta yhdessä isänsä ja serkkunsa kanssa. Vuonna 1983 Topi rakennutti Maskun kuntaan suuren huonekaluhallin, jolloin hän perusti Maskun Kalustetalo Oy:n. Yritys sai nimensä paikkakunnan mukaan. Yhden miehen huonekaluhallista on kehittynyt Suomen suurin kotimainen huonekalualan perheyritys. Masku työllistää Suomessa lähes 300 henkilöä.

Tänään toimimme kahdessa maassa: Suomessa ja Virossa. Yli 40 Masku-myymälää sekä verkkokauppamme ovat lähellä asiakkaita ja tarjoavat heille parhaat sohva-, patja- ja ruokaryhmävalikoimat sekä ylivertaisen kesäkalustevalikoiman. Meidät tunnetaan edullisesta hintatasosta ja laajasta valikoimasta. Oman malliston ja suurten sisäänostojen ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaiden tarpeita vastaavia tuotteita mahdollisimman alhaiseen hintaan.

Maskulaisten tehtävänä on yllättää asiakkaat positiivisesti. Asiakkaat saavat Maskusta alan parhaan ja asiantuntevimman palvelun sekä parhaan vastineen rahalleen.

Masku – Se yllättää.


Katso myymälätiedot tästä.

Kuvassa tunnelmia hetki ennen Raision uuden konseptimyymälän avajaisia.