Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Yritysmyynti Palvelut yrityksille

Palvelut yrityksille

Soita Maskun yritysmyyntiin!

Maksimoi työympäristön viihtyvyys ja toteuta toimistounelmasi 

Meiltä Suomen laajin huonekaluvalikoima kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille 

Yrityksesi toimitilojen uusi ilme järjestyy yritysmyyntimme avulla käden käänteessä. Yritysasiakkaana asioidessasi saat kaikki tarvitsemasi kalusteet yhdestä osoitteesta edullisesti!  

Olipa toimialasi sitten ravintola, kauneushoitola tai kotoa käsin toimiva yritys, autamme viihtyvyyden ja ergonomian huomioivissa sisustusratkaisuissa. Valtavasta huonekalutarjonnastamme löytyy toimivat ratkaisut myös kaupungeille, kunnille, kouluille ja laitoksille. 

Ammattitaitoinen sisustuksen myyntitiimimme on valmiina palvelemaan suurissa ja pienissä sisustusprojekteissa. Laajan tarjontamme avulla päivität yrityksesi toimitilojen ilmeen aivan uudenlaiseksi tai luot aloittelevalle yrityksellesi miellyttävimmän mahdollisen startin tyylikkäissä puitteissa. 

Ei ole yhdentekevää, millaisessa ympäristössä aikansa viettää, siksi on erityisen tärkeää tehdä myös työympäristöstä viehättävä! 

Yritysmyynnissä asioiminen on vaivatonta. Soita myyntipalveluumme, poikkea lähimmässä myymälässäsi tai lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin kerromme mielellämme lisää ja autamme parhaan ratkaisun löytämisessä markkinoiden edullisimpaan hintaan. 

Yritysasiakkaan edut

  • Tuotteilla 6kk takuu.
  • -8% alennus ostoksen loppusummasta, kun ostos vähintään 500 €, etu koskee myös tarjoustuotteita.

SOITA JA TILAA  0201 211 225

Puhelun hinta 0,17 €/min.


Palvelemme myös chatissa ja Whatsappissa!