Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Yritysmyynti Palvelut yrityksille

Suomen laajin huonekaluvalikoima kaikenkokoisille yrityksille

Tee tilaus, soita yritysmyyntiimme 
0201 211 225

Puhelun hinta 0,17 €/min.
Puhelinmyynti on avoinna ma-la klo 10.00-22.00,
su klo 12.00-22.00.Palvelemme chatissa ja Whatsappissa!

YRITYSASIAKKAAN EDUT

  • 8% alennus myös jo alennetuista hinnoista (yli 500€ kertaostoista)
  • Yli 100 000 varastotuotetta 2-6 arkipäivän toimituksella
  • Verkkokaupan koko valikoima käytettävissäsi
  • Yli 200 ammattilaista ja 46 myymälä palveluksessasi

Maksimoi työympäristön viihtyvyys ja toteuta toimistounelmasi 

Yrityksesi toimitilojen uusi ilme järjestyy yritysmyyntimme avulla käden käänteessä. Yritysasiakkaana asioidessasi saat kaikki tarvitsemasi kalusteet yhdestä osoitteesta edullisesti!  
Olipa yrityksesi sitten ravintola, kauneushoitola tai kotoa käsin toimiva yritys, autamme viihtyvyyden ja ergonomian huomioivissa sisustusratkaisuissa. Valtavasta huonekalutarjonnastamme löytyy toimivat ratkaisut myös kaupungeille, kunnille, kouluille ja laitoksille. 

Ammattitaitoinen sisustuksen myyntitiimimme on valmiina palvelemaan suurissa ja pienissä sisustusprojekteissa. Laajan tarjontamme avulla päivität yrityksesi toimitilojen ilmeen aivan uudenlaiseksi tai luot aloittelevalle yrityksellesi miellyttävimmän mahdollisen startin tyylikkäissä puitteissa. 

Yritysmyynnissä asioiminen on vaivatonta. Tee ostokset suoraan verkkokaupasta, soita myyntipalveluumme, poikkea lähimmässä myymälässäsi tai lähetä tarjouspyyntö lomakkeella, niin kerromme lisää ja autamme parhaan ratkaisun löytämisessä markkinoiden edullisimpaan hintaan!

Official Heineken UEFA Euro -kisakatsomo

Masku on ollut mukana kalustamassa EM-kisakatsomoa Turun Hämähäkkitontilla!

Official Heineken UEFA Euro -kisakatsomon lounge-alueella vieraat ovat saaneet viihtyä Maskun upeiden kalusteiden ympäröiminä.

Heidi Aho kertoo, miksi he päätyivät hankkimaan kisakatsomon parhaimmat kalusteet juuri Maskulta:

Halusimme panostaa lounge-tilojemme viihtyvyyteen ja hankkia tyylikkäät kalusteet kisakatsomoon. Yhteistyö Maskun kanssa sujui erinomaisesti ja saimme nopealla aikataululla hinnat sekä toimivat ehdotukset tarpeisiimme sopivista vaihtoehdoista. Ehdoton valtti meille oli Maskun nopeus ja helppous - tuotteet kuljetettiin suoraan tapahtuma-alueelle ja ne saapuivat pikaisesti perille.

Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja kalusteet ovat pysyneet hyvinä kovassakin käytössä!