Vuono   taso 52x134, valkoinen

799 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä tyylikäs senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen kompakti koko 134x52 cm tekee senkistä sopivan monenlaisiin tiloihin, tarjoten samalla runsaasti säilytystilaa.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. MDF on tunnettu tasaisesta pinnastaan ja kestävyydestään, mikä tekee Vuono senkistä ihanteellisen valinnan arjen käyttöön. Tämä materiaali varmistaa, että senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan.

Valkoinen väri antaa Vuono senkille raikkaan ja modernin ilmeen, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, tämä senkki sulautuu täydellisesti ympäristöönsä ja tuo tilaan lisää valoisuutta ja avaruutta. Valkoinen sävy tekee siitä ajattoman ja monikäyttöisen huonekalun.

Vuono senkin kompakti koko 134x52 cm tekee siitä täydellisen valinnan pienempiinkin tiloihin. Senkissä on tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Tämä monipuolinen huonekalu sopii erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai mihin tahansa tilaan, jossa tarvitaan lisää säilytystilaa.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellisen hintalaatusuhteen. Sen kestävä rakenne ja tyylikäs muotoilu yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta ilman kompromisseja tyylikkyydessä.

Vuono senkki on laadukas ja tyylikäs säilytysratkaisu, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Kestävä MDF-materiaali ja ajaton valkoinen väri tekevät siitä pitkäikäisen ja monipuolisen huonekalun. Sen kompakti koko 134x52 cm tarjoaa runsaasti säilytystilaa ilman, että se vie liikaa tilaa.