Etusivu / Reklamaatiot

Reklamaatiot

Saitko viallisen tuotteen tai hajosiko se käytössä? Täytä ystävällisesti reklamaatiolomake alla, niin saamme kaikki tehokkaaseen käsittelyyn tarvittavat tiedot. Nopean käsittelyn takaamiseksi tarvitsemme kauppasopimusnumerosi, kuvat vaurioista sekä kuljetusvaurioissa myös kuvan rahtikirjasta ja pakkauksesta. 

Lisätietoa tuotteille myönnetystä takuusta ja sen kattavuudesta löydät täältä. Lisätietoa vaihto- ja palautusoikeudesta löydät täältä.

Lähetä reklamaatio tästä

Mikäli haluat tiedustella aiemmin tekemäsi reklamaation käsittelyn tilaa, pyydämme vastaamaan saamaasi sähköpostiviestiin tai olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa  020 1211 200

Kauppasopimusnumero

Kauppasopimusnumero nopeuttaa aina reklamaation käsittelyä. Löydät sen tilausvahvistuksesta (verkkokauppa) tai kauppakirjasta (myymälät):

Kuvat viasta

Liitä mukaan yleiskuva tuotteesta tuotteen tunnistamiseksi sekä vähintään yksi lähikuva virheestä. Jos virhe ei ole kuvattavissa, voit myös lähettää lyhyen videon (max 20MB), josta vika ilmenee. Huomioithan, että kuvien puute on usein reklamaation käsittelyn este. Isompia tiedostoja varten saat tarvittaessa latauslinkin.

Kun olemme vastaanottaneet reklamaatiosi, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä niin pian, kuin mahdollista. Reklamaatiokäsittelijä sopii kanssasi tapauskohtaisesti järkevimmän hyvitystavan ja ratkaisun. Voit myös ehdottaa toivomaasi ratkaisua lomakkeella. Monissa tapauksissa myös vian korjaaminen on paitsi ekologisin, myös vaivattomin vaihtoehto.

Huomioithan, että reklamaatio tarkoittaa toimituksessa vahingoittunutta tuotetta tai valmistusvirhettä, eikä esimerkiksi normaalin kulumisen ja pitkän käyttöiän mukanaan tuomia virheitä. Reklamaatio tulee tehdä mahdollisimman pian virheen ilmenemisen jälkeen. Erityisesti kuljetusreklamaatiot pitää reklamoida 7 vuorokauden kuluessa kuljetusyhtiölle.

Lähetä reklamaatio

Lomake ei tällä hetkellä lataudu Brave-selaimella.