Etusivu / Maksutavat

Maksutavat

Masku tarjoaa monipuoliset maksutavat niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin . Rahoituksella saat ostoksillesi sinulle sopivan määrän maksuaikaa. Voit maksaa myös verkkopankkitunnuksilla, debit- ja kreditkorteilla tai ottaa laskun. Voit tehdä haluamasi maksutapavalinnan, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin.  Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää.

Verkkokaupan maksujen välittäjänä toimii Avarda AB, Suomen sivuliike (y-tunnus 3362665-9). Lisätietoja saat tarvittaessa Avardan asiakaspalvelustaAvarda on osa TF Bankia, joka on listattu Nasdaq OMX:ssä.

Myymälöissämme voit valita maksutavaksi myös Nordea Tuohi erämaksun sekä maksaa käteisellä. Kelan tai kunnan myöntämä yksilöity ja henkilökohtainen maksusitoumus käy maksutapana myymälöissämme. 

VERKKOPANKKIMAKSU

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: LähiTapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki ja Handelsbanken.


KORTTIMAKSU

Masku.com -verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla. Luottokorttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla palvelimella. Maskun Kalustetalo Oy ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa. Luottokorttimaksun yhteydessä pakollisia tietoja ovat luottokortin numero, tarkistenumero ja voimassaoloaika.

Visa ja Mastercard -korteissa tarkistenumero on numerosarjan kolme (3) viimeistä numeroa kortin kääntöpuolelta. Debit-korteissa tarkistenumero löytyy yleensä kortin kääntöpuolelta debitkorttinumeron jälkeen.

Käsittelyn nopeuttamiseksi luottokorttia veloitetaan heti tilauksen yhteydessä.


MASKU TILI JA LASKU

Laskulla saat tuotteet ennen maksua. Saat lisäksi 30 päivää maksuaikaa sen jälkeen, kuin tuotteet on lähetetty. Voit halutessasi maksaa myös osissa ja lyhentää saldoa haluamassasi tahdissa. Jäljellä olevan saldon voit maksaa pois milloin tahansa ilman lisäkuluja. Samaan tiliin voi lisätä uusia ostoksia Maskusta ilman lisäkuluja. Lisätietoja saat tarvittaessa Avardan asiakaspalvelusta

Masku Lasku

 • Maksat vasta saatuasi tuotteen

 • Käsittelymaksu 1,95 €. Myymälöissä ja puhelinmyynnin kautta 5,00 €

 • Korotonta maksuaikaa 30 päivää

 • Laskun saatuasi voit jakaa ostoksen useampaan erään

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään
mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii
Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan,
kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Yleiset luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Masku Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa – maksuaikaa jopa 36 kuukautta

 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla on kerrottu maksettava vähimmäismäärä.

 • Ei tilinavausmaksua

 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk

 • Nimellinen luottokorko 15 % + korkolain mukainen viitekorko. Luoton nimellinen korko voi
  enintään olla 20 %.

 • Viitekorko on vaihtuvakorkoinen ja tarkistetaan korkolain mukaisesti kaksi kertaa vuodessa, 1.1. ja 1.7.

 • Tililasku tulostuu kuukausittain 17. päivä

Jatkuva luotto maks. 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 300 €. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1 300 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 124,06 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 29,08 %. Kokonaisluottokustannus on 188,77 € ja maksettava kokonaissumma on 1 488,77 €.

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko
avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei
hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston
yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä.

Yleiset luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Lisätietoja saat tarvittaessa Avardan asiakaspalvelusta


TUOHI MASTERCARD – MAKSA ERISSÄ

Tuohi Mastercard on Nordea Financen myöntämä luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. Tuohi Mastercard käy maksuvälineenä kaikkialla, missä Mastercard-korttikin ja luonnollisesti myös verkossa. Kortin käyttäjänä voit maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista Suomessa ja ulkomailla ja siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi. 

Rahoituksen avulla saat ostoksillesi maksuaikaa. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa käsirahaa etukäteen - maksat vasta, kun tuotteet ovat kotonasi. Tuohi Mastercardia voit hakea myymälässä ostoksesi yhteydessä. Avatessasi uuden vuosimaksuttoman Tuohi MasterCard -luoton saat ensiostolle 30, 20 tai 10 kk maksuaikaa tasaerissä. Tuohen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Avatessasi uuden Tuohi Master-card-luoton saat yli 800 euron minimi ensiostolle 30 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. Tuohen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,9 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (12/2023) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu. Tuohi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Laskuihin liittyvät kyselyt tulee osoittaa suoraan Nordea Financen asiakaspalveluun:

https://nordeafinance.fi/asiakaspalvelu


YRITYSJOUSTO

Kysy myymälöistämme ja puhelinmyynnistämme edullista yritysjoustoa!

-             Rahoitusta jopa 20 000€ ostoille

-             Ensimmäiset 30 päivää kuluton ja koroton

-             Maksat vasta tuotteen saatuasi

-             Automaattinen luottopäätös muutamassa minuutissa

-             Luottopäätös mahdollista hakea etukäteen

-             Mahdollisuus maksaa 12 kk erissä

-             Jäljellä olevan saldon voi milloin tahansa maksaa pois

-             Minimiostos 500€

Luotonmyöntajänä Maskun Yritysjoustossa toimii CapitalBox AB Suomen sivuliike. Maskun yritysjouston kuukausikulu on 1,5 %. Luottoesimerkki: 1000 € ostokselle 98,33 € kuukausierä, kun luottoa maksetaan 12 kuukauden ajan.

Lisää Yritysjoustosta