Etusivu / Tarjoukset

Tarjoukset ja kampanjatuotteet

Big Sale Superviikonloppu jopa -70% alle markkinahintojen! Klubilaisille lisäetu vähintään -10% yli 500€ ostoista!*

Normaalihinnat jopa -30% -70% alle markkinahintojen! Vertaile rohkeasti! *Suomen Halvin? -tuotteet hinnoiteltu erikseen. Maskusta nyt sohvia, sänkyjä, ruokailuryhmiä, lepotuoleja, mattoja ja paljon muuta huippuedulliseen hintaan. Tutustu valikoimaan ja tee huikeita löytöjä!

Kaikki tuotteemme nyt Hinta- ja Laatutakuulla.

Myymälöistä jopa 30kk korotonta maksuaikaa yli 800€ ostoihin!

2182 tuotetta

Näytetään 24 / 2182 kpl

Sohvia, sänkyjä, ruokailuryhmiä, lepotuoleja, mattoja ja paljon muuta nopealla toimituksella. Tutustu valikoimaan ja tee huikeita löytöjä edullisesti!

Hintatakuu –merkityt tuotteet Maskun verkkokaupassa: 

Masku Hintatakuu – aina parhaat hinnat! Kaikilla tuotteillamme on nyt vähintään 30 päivän hintatakuu ja valikoiduille tuotteille myönnämme jopa 100 päivän hintatakuun. Jos löydät täysin saman tuotteen halvemmalla meiltä tai muualta, hyvitämme lahjakortilla välirahan. Mallipoistot on hinnoiteltu erikseen.

Hintatakuu voimassa 26.12.2023 jälkeen tehdyissä kaupoissa. 

Mikä on hintatakuu?  

Hintatakuu on tapa varmistaa, että saat ostoksellesi parhaan mahdollisen hinnan. Hintatakuu tarkoittaa, että jos löydät saman tuotteen myöhemmin halvemmalla, saat takaisin erotuksen. Tämä antaa sinulle varmuuden siitä, että teet ostoksesi parhaalla mahdollisella hinnalla! Lue lisää Hintatakuusta täältä.