Vuono   taso 52x134, valkoinen

709 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Tämä laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, ja sen mitat 134x52 cm tekevät siitä ihanteellisen pienenkin tilan säilytysratkaisun.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. MDF on tunnettu tasaisesta pinnastaan ja kestävyydestään, mikä tekee siitä täydellisen materiaalin huonekaluille. Valkoinen väri luo raikkaan ja modernin ilmeen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Tämä kompakti senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot pitävät kodin järjestyksessä ja helpottavat arkea. Vuono senkki on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, tarjoten sekä käytännöllisyyttä että esteettisyyttä.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen. Sen kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun edulliseen hintaan.

Valkoinen väri tekee Vuono senkistä monipuolisen ja helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa sisustustyylisi moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla raikkaassa valkoisessa värissä ja sen mitat 134x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän pieneenkin tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.