Vuono   taso V2.16

719 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 1 laatikko

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono taso tarjoaa täydellisen ratkaisun. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, tämä taso yhdistää laadukkaan rakenteen erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Saatavilla elegantissa valkoisessa värissä se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono taso on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin tiloihin tarjoten samalla runsaasti laskutilaa ja säilytystilaa tarvikkeille.

Valkoinen väri antaa Vuono tasolle raikkaan ja avaran ilmeen. Se luo modernia tunnelmaa ympäristöönsä ja on helppo yhdistää muiden sisustuselementtien kanssa. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä kotonaan.

Vuono taso soveltuu erinomaisesti käytettäväksi olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteisessä. Se tarjoaa lisää tilaa esimerkiksi koriste-esineille, kirjoille tai muille kodin tarvikkeille. Sen elegantti muotoilu ja käytännöllisyys tekevät siitä monipuolisen lisän kodin sisustukseen.

Vuono taso tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, joka sopii kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja samalla edullista vaihtoehtoa kotiinsa. Sen hienostunut ulkonäkö ja kestävä rakenne takaavat, että se säilyy tyylikkäänä ja käyttökelpoisena pitkään.

Vuono taso on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä ja toimivaa tasoa kotiinsa. Sen laadukas MDF-valmistus, tilava koko ja tyylikäs valkoinen väri tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan.