Vuono   taso 52x134, saarni

789 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen ratkaisun. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 134x52 cm, tämä senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavilla sekä raikkaassa valkoisessa että lämpimässä saarni-värissä, Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienempiinkin tiloihin, kuten eteiseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, tarjoten silti runsaasti säilytystilaa erilaisille tarvikkeille ja esineille.

Saatavilla sekä raikkaassa valkoisessa että lämpimässä saarni-värissä, Vuono senkki tarjoaa vaihtoehtoja erilaisten sisustustyylien täydentämiseen. Valkoinen väri luo tilan tuntua ja raikkautta, kun taas saarni-väri tuo lämpöä ja luonnollisuutta huoneeseen. Valitse väri kodin tunnelman ja sisustuksen mukaan.

Vuono senkki tarjoaa monipuolisen säilytysratkaisun tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se auttaa pitämään kodin järjestyksessä ja tarjoaa samalla mahdollisuuden säilyttää esimerkiksi kirjoja, vaatteita tai muita tarvikkeita helposti saatavilla.

Vuono senkki on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Laadukas MDF-materiaali ja valittavana olevat värit tekevät siitä monikäyttöisen ja harmonisen lisän kotiin. Tilaa Vuono senkki nyt ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja elegantista ulkonäöstä kotona.