Vuono   taso 52x134, saarni

709 €

Kokoonpano:2 ovea

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Sen kompaktit mitat, 134x52 cm, tekevät siitä ihanteellisen monenlaisiin tiloihin. Vuono senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Tämä senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on saatavilla ajattomassa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, joka sulautuu saumattomasti monenlaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Valkoisen ja saarnin yhdistelmä lisää sen modernia ja tyylikästä ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkin mitat ovat 134x52 cm, mikä tekee siitä täydellisen säilytysratkaisun erilaisiin tiloihin. Senkin reilu koko tarjoaa runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Tilavat kaapit ja laatikot ovat täydellisiä esimerkiksi astioiden, kirjojen tai muiden kodin tarvikkeiden säilyttämiseen. Vuono senkin koko varmistaa, että kaikki tarpeellinen löytää paikkansa ja kotisi pysyy järjestyksessä ja siistinä.

Vuono senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Tilavat kaapit ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Valkoinen ja saarni-väri tuo huoneeseen raikkautta ja luonnollisuutta, tehden siitä näyttävän sisustuselementin.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Valkoisen ja saarnin yhdistelmä on monipuolinen ja sopii hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla ajattomassa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä ja sen mitat 134x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.