Vuono   taso 52x201, saarni

1 229 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki, joka on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen kompaktit mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun ahtaampiinkin tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, mikä varmistaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Saatavilla olevat väriyhdistelmät valkoinen ja saarni tarjoavat vaihtoehtoja eri sisustustyyleihin sopivaksi. Valkoinen väri luo tilan tuntua ja raikkautta, kun taas saarni tuo lämpöä ja luonnollisuutta huoneeseen.

Vuono senkin tilavat kaapit ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille tavaroille ja tarvikkeille. Se sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä. Sen kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen monenlaisiin tiloihin tarpeiden mukaan.

Vuono senkin tyylikäs ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko sisustuksesi moderni, skandinaavinen tai klassinen, senkki sulautuu saumattomasti ympäristöönsä luoden harmonisen ja tyylikkään ilmeen.