Vuono   taso 52x201, saarni

1 229 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa ihanteellisen valinnan. Valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, se takaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin sävyissä, Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen kompakti koko tekee siitä sopivan pienempiinkin tiloihin tarjoten silti runsaasti säilytystilaa. Valkoisen ja saarnin sävyt tarjoavat vaihtoehtoja, jotka sulautuvat saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden ansiosta Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Se soveltuu täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä.

Sen minimalistinen muotoilu ja saatavilla olevat värit tekevät Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, senkki sulautuu saumattomasti ympäristöönsä, luoden harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.