Vuono   taso 52x201, saarni

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 ovea

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja on saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. MDF-materiaali varmistaa, että senkki ei vääntyile tai halkeile ajan myötä, ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä vuosien ajan. Valkoisen ja saarnin yhdistelmä tuo kotiisi modernia eleganssia ja luonnollista lämpöä.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden ansiosta. Se on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin tarvikkeet järjestyksessä ja siistinä. Senkin reilut mitat mahdollistavat monenlaisten esineiden säilyttämisen, tehden siitä käytännöllisen ja monipuolisen huonekalun.

Vuono senkin minimalistinen muotoilu ja tyylikäs valkoisen ja saarnin yhdistelmä tekevät siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, tämä senkki sulautuu saumattomasti osaksi ympäristöään. Valkoinen väri luo raikkaan ja avaran ilmeen, kun taas saarnin luonnollinen sävy tuo tilaan lämpöä ja kodikkuutta.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellisen hintalaatusuhteen. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla elegantissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.