Vuono   taso 52x134, musta

999 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:4 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen vaihtoehdon. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 134x52 cm, tämä senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Musta väri antaa sille modernin ja elegantin ilmeen, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienempiin tiloihin, kuten eteiseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, tarjoten silti runsaasti säilytystilaa erilaisille tarvikkeille ja esineille.

Musta väri luo Vuono senkille modernin ja elegantin ilmeen. Se sopii hyvin monenlaisiin sisustustyyleihin ja luo huoneeseen tyylikkään kontrastin. Musta sävy tekee senkistä ajattoman ja helposti yhdistettävän osaksi nykyaikaista sisustusta.

Vuono senkki tarjoaa monipuolisen säilytysratkaisun tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se auttaa pitämään kotisi järjestyksessä ja tarjoaa samalla mahdollisuuden säilyttää esimerkiksi kirjoja, vaatteita tai muita tarvikkeita helposti saatavilla.

Vuono senkki on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Musta väri ja laadukas MDF-materiaali tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono senkki nyt ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja elegantista ulkonäöstä kotona.