Vuono   taso 52x201, musta

979 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä tyylikäs senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja sen mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin tiloihin. Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on saatavilla tyylikkäässä mustassa värissä, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä takaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Musta viimeistely lisää sen modernia ja tyylikästä ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkin mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen valinnan pienempiinkin tiloihin. Vaikka senkki on kompaktin kokoinen, se tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Tilavat kaapit ja laatikot ovat täydellisiä esimerkiksi astioiden, kirjojen tai muiden kodin tarvikkeiden säilyttämiseen. Tämä auttaa pitämään kotisi järjestyksessä ja siistinä, ilman että joudut tinkimään tilan käytöstä.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton muotoilu tekee siitä monipuolisen huonekalun, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai vaikka työhuoneeseen. Musta väri on tyylikäs ja helposti yhdistettävissä muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa, mikä tekee Vuono senkistä täydellisen lisän mihin tahansa huoneeseen.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellisen hintalaatusuhteen. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä, vaan se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja kompakti säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla modernissa mustassa värissä ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta toimivuudesta ja tyylikkyydestä kodissasi.