Vuono   taso 52x201, musta

1 099 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on ihanteellinen valinta. Valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Musta väri luo elegantin ilmeen ja tekee senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen kompakti koko sopii täydellisesti ahtaampiinkin tiloihin tarjoten silti runsaasti säilytystilaa. Musta väri antaa senkille modernin ja elegantin ulkonäön, mikä sopii täydellisesti nykyaikaisiin sisustuksiin.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja kätevien laatikoiden avulla. Se on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä.

Sen minimalistinen muotoilu ja musta väri tekevät Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sisustus sitten moderni, skandinaavinen tai teollinen, tämä senkki tuo siihen tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta.