Vuono   taso 52x201, musta

1 229 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen ratkaisun. Valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, se yhdistää kestävyyden ja tyylikkään designin. Musta väri tekee siitä elegantin lisän mihin tahansa tilaan, ja sen loistava hinta-laatusuhde tekee siitä erinomaisen valinnan.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Tämä tekee siitä luotettavan valinnan arjen käyttöä varten, olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai eteinen. Senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa kompaktista koostaan huolimatta, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun tilankäytön optimointiin.

Musta väri antaa Vuono senkille modernin ja ajattoman ulkonäön, joka sopii moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Se luo kontrastia ja syvyyttä tilaan, samalla säilyttäen minimalistisen ja elegantin ilmeen. Musta väri on myös helppo yhdistää muiden värien ja materiaalien kanssa, mikä tekee senkistä monipuolisen valinnan kodin sisustukseen.

Tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille tavaroille ja tarvikkeille. Vuono senkki on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi vaatteiden, kirjojen tai astioiden säilyttämiseen. Se auttaa pitämään kodin järjestyksessä ja tarjoaa samalla tyylikkään säilytysratkaisun arjen tarpeisiin.