Vuono   taso 52x201, musta

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä elegantti säilytyskaluste on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Mitat 201x52 cm tekevät Vuono senkistä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tiloihin tarjoten runsaasti säilytystilaa ilman kompromisseja tyylikkyydestä. Saatavilla tyylikkäässä mustassa värissä, Vuono senkki sopii täydellisesti moderniin kotiin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina sen kestävyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Musta väri lisää senkin modernia ja eleganttia ilmettä, tehden siitä tyylikkään keskipisteen missä tahansa huoneessa. Musta väri on myös helppo yhdistää eri sisustustyyleihin ja väreihin.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja laatikoiden avulla. Se on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, pitäen kodin tarvikkeet järjestyksessä ja ulkonäön siistinä. Senkin kompaktit mitat mahdollistavat sen sijoittamisen myös pienempiin tiloihin ilman, että se vie liikaa tilaa.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja moderni muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Musta väri on monipuolinen ja sopii hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla modernissa mustassa värissä ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.