Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Ahtaasta opiskelijasolusta elegantiksi kolmioksi

Ahtaasta opiskelijasolusta elegantiksi kolmioksi

Alkukesän valo tulvii sisälle yhdistetyn olohuoneen ja keittiön isoista ikkunoista. Ollaan Turussa,vastikään peruskorjatussa kolmiossa.

Vielä vuosi sitten tämä avara asunto oli sokkeloinen opiskelijasolu. Nyt, väliseinien kaatamisen ja peruskorjauksen jälkeen, sitä on vaikea uskoa. Asunnossa on valoisa olohuone ja avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, erittäin tilava kylpyhuone ja eteinen.

Olohuoneen ja avokeittiön välissä on pieni seinä, joka rajaa mukavasti keittiön omaksi tilakseen, mutta säilyttää kuitenkin avaran yleisilmeen.

Peruskorjauksessa kaikki seinät ja katot maalattiin valkoisiksi ja lattiaan asennettiin kaunis harmaasävyinen laminaatti. Asunnossa oli aiemmin kaksi ahdasta vessaa, mutta nyt asukkaat saavat nauttia avarasta kylpyhuoneesta, jossa mahtuu vaikka tanssimaan.

Vaikka asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, se ei kuitenkaan ole maan tasalla, vaan omassa rauhassa. Sijainti on oivallinen, sillä vieressä ovat metsät, lenkkeilymaastot ja ostoskeskuksen palvelut. Turun keskustaan on noin neljä kilometriä matkaa.TYYLIKÄS KEITTIÖ

Kodin keittiö on Kvikin mallistosta. Kaapisto upotettiin remontissa ikään kuin seinään sisään. Kun kaapistoksi valittiin malli, jossa ei ole lainkaan vetimiä, näyttää siltä, että keittiö todellakin uppoaa seinään. Se on eleettömän kaunis, eikä vie liikaa huomiota. Keittiön tasot ovat harmaita.

Keittiöön valittiin Maskun valikoimista Novan valkoinen, hyvin kulutusta ja aikaa kestävä ruokapöytä. Sen pariksi sopivat loistavasti mustat Curved-tuolit.

UPEA SOHVANURKKAUS

Koti on räätälöity yksilapsiselle perheelle. Sisustuksen lähtökohtana oli selkeys ja tyylikkyys. Täysin uusittuun asuntoon ei haluttu rahdata edellisen kodin huonekaluja, vaan kaikki pistettiin kerralla uusiksi. Lähes kaikki asunnon huonekalut hankittiin yhdellä kertaa Maskusta.

Olohuoneen katseenvangitsija on Pohjanmaan kalusteen Helmi-sohva. Harmaa avokulmasohva istuu kauniisti olohuoneen nurkkaan ja on juuri se paikka, mihin koko perhe kokoontuu yhdessä juttelemaan ja katsomaan televisiota.

Maripan viskoosinen Texas-matto on sekin hankittu Maskusta. Matonkin väriksi valittiin harmaa, mutta samaa mattoa on saatavilla myös muissa väreissä. Kevyt matto on helposti liikuteltava, ja puhtaana pitämiseen riittävät imurointi ja tuuletus.

Musta Jazz-tarjotinpöytä sopii loistavasti harmaan sohvan pariksi. Olohuoneen lipastot ovat puolestaan valkoisia, Stockholm-mallistosta. 

MAKUUHUONEEN RAUHA

Vanhempien makuuhuone on kompaktin kokoinen, sinne mahtuu oikeastaan vain mukava parisänky ja pienet yöpöydät. Sinne on kuitenkin saatu asennettua peiliovinen kaapisto, joka avartaa mukavasti tilaa.

Sisustuksen pääväri on harmaa, mutta tekstiileihin valittiin sinapinkeltaisia yksityiskohtia. Perheen teinin huoneessa on sänky, tilava vaatekaappi, työpöytä, lepakkotuoli ja pieni yöpöytä. Kaikki tarpeellinen, mutteimitään liikaa. 

Raidallinen Lyon Stripe-matto antaa huoneeseen ryhtiä ja mukavaa kontrastia. Sängyn päällä lepäävät tyynyt ja peitto on hankittu Maskun pop up -myymälästä Raision Myllystä. Siellä on myytävänä huonekalujen lisäksi myös paljon sisustustavaraa. Pop up -myymälä on auki Myllyssä ainakin tämän kesän