KATSO OHJEISTUS KAMPANJAEDUN HYÖDYNTÄMISEEN TÄSTÄ >>

Masku

Artikkelit

Artikkelit


Tyylikäs koti houkuttelee ostajia

04.12.2017

Yhä useampi stailaa asuntonsa ennen myyntiin laittamista. Uutuuttaan säihkyvät huonekalut ja siisti yleisilme houkuttavat ostajia ja voivat jopa nostaa myyntihintaa.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: Syviä värejä talveen

04.12.2017

Talvella olohuone pukeutuu tummiin väreihin ja klassikot saavat loistaa.

Lue lisää »

Upea funkkiskoti

04.12.2017

Jenni Aholan funkkiskoti on viimeisen päälle mietitty ja siksi niin käytännöllinen ja kaunis. Olohuoneen lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista aukeaa upea näköala suoraan metsään.

Lue lisää »

Toiminnallista mukavuutta olohuoneeseen

04.12.2017

Mukautettavuus ja toiminnallisuus ovat nyt sohvien ja lepotuolien tärkeimpiä ominaisuuksia. Masku yhdisti voimansa tanskalaisen huonekaluvalmistajan kanssa, jotta suomalaisiin olohuoneisiin saadaan ripaus uusinta kansainvälistä designia.

Lue lisää »

Kopioi tyyli: Näyttävyyttä ruokailuun

04.12.2017

Selkeälinjaiset pöydät ja tuolit antavat chicagolaisen ravintolan avaraan tilaan ryhdikkyyttä. Puuta ja metallia yhdistelevillä kalusteilla saa ripauksen hotelliravintolan ylellisyyttä myös  omaan ruokailuhuoneeseen käytännöllisyydestä tinkimättä.

Lue lisää »

Trendinenät kalustavat nyt kevyesti

29.08.2017

Ruokailuryhmissä on ajankohtaista yhdistellä erilaisia materiaaleja ja pintoja samaan kokonaisuuteen. Tavoitteena on kevyt ja moderni ilme.

Lue lisää »

Juuri sinulle sopiva sänky

29.08.2017

Miltä kuulostaisi sänky, joka mukautuu kehoosi ja reagoi sen lämpöön ja painoon? Belluksen uuden Galaxy-malliston patjan pinta sekä petauspatja on täytetty viskoelastisella älyvaahdolla, joka hellii nukkujaansa. 

Lue lisää »

Sohva yhdistää

29.08.2017

Sohva on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista, sillä sille kokoonnutaan viihtymään yhdessä. Sohva kannattaa ostaa harkiten ja miettiä, mihin käyttöön se tulee. Nyt trendikkäimpiä ovat kevyet retromallit, mutta myös mekaaniset sohvat käyvät kaupaksi.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: Modernia & käytännöllistä opiskelijan kotiin

29.08.2017

Kompakti opiskelija-asunto sisustetaan yhdellä perusvärillä. Tärkein huonekalu on Music-pöytä.

Lue lisää »

Kopioi tyyli: Tyylikästä harmoniaa

29.08.2017

Matkailijan sielu lepää philadelphialaisen hotellihuoneen rauhallisessa tunnelmassa. Tuo sama levollisuus omaan olohuoneeseesi valitsemalla selkeälinjaisia kalusteita ja harmonisia värejä.

Lue lisää »

Mix & Match

06.06.2017

Onko unelmiesi piha tai terassi sisustettu yksilöllisesti, mutta silti yhtenäisesti? Maskun Kalustetalon uusi Mix & Match -ajattelu tekee ulkokalusteiden yhdistelyn helpoksi, joten haave on nyt mahdollista toteuttaa vaivattomasti.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: laadukasta löhöilyä

06.06.2017

Sohva on olohuoneen tärkein huonekalu, jonne yleensä tuppautuu koko perhe. Maskun Kalustetalon uusi kulmasohva takaa täydellisen rentoutumisen.

Lue lisää »

Ahtaasta opiskelijasolusta elegantiksi kolmioksi

06.06.2017

Sokkeloinen opiskelijasolu koki muodonmuutoksen ja on nyt avara lapsiperheen kolmio. Sisustuksessa pääväriksi valittiin klassinen harmaa.

Lue lisää »

Uutta ilmettä mökille

06.06.2017

Mökkiä olisi kiva laittaa, mutta rahaa ei ole tolkuttomasti käytössä. Mitä tehdä?

Lue lisää »

KOPIOI TYYLI: Luksusloma kotipihalla

06.06.2017

Ylellisen kesäloman voi viettää myös omalla kotipihalla. Valitse vaalean tyylikkäät terassikalusteet barcelonalaisen hotellin tyyliin, sekoita itsellesi drinkki ja nauti auringosta.

Lue lisää »

Kaksio suureni ja valostui

28.03.2017

Turun Varissuolla sijaitseva kaksio sai väliseinien kaatamisen myötä valoisan ilmeen. Muodonmuutoksen läpikäynyt asunto on nyt moderni ja valoisa.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: kevättä rinnassa ja olohuoneessa

28.03.2017

Kevät saapuu, ja sen voi antaa näkyä myös sisustuksessa. Viihtyisä olohuone sopii rentouttaviin koti-iltoihin.

Lue lisää »

Kevät mökillä

28.03.2017

Turun saaristossa sijaitsee ihastuttava, viime kesänä remontoitu hirsimökki, jonka katseenvangitsija on hulppea terassi.

Lue lisää »

7 Trendiä terassille

28.03.2017

Kesäkalusteet voi nyt huoletta valita mielensä mukaan. Trendikkyys tulee terassille pienistä yksityiskohdista, kuten vihreän tai sinisen sävyisistä tyynyistä, pientareelta poimitusta kukkakimpusta tai saviruukkuun istutetusta mehikasvista.

Lue lisää »

KOPIOI TYYLI: Tyyliä terassille

28.03.2017

Yksinkertaisen elegantit terassikalusteet kestävät katseita vuodesta toiseen. Viimeistele virtaviivainen terassikalustus aurinkovuoteella ja koristetyynyillä.

Lue lisää »

Kodin katseenvangitsijat

30.11.2016

Vuodenvaihde lähestyy, ja uuden vuoden kunniaksi on mukava uudistaa myös sisustusta. Tutustu tämän hetken trendikalusteisiin ja poimi omat suosikkisi.

Lue lisää »

LATTIASTA KATTOON: Löhönurkkaus kutsuu

29.11.2016

Pimeät talvi-illat ovat kuin tehtyjä television katselua varten. Moderni tv-nurkkaus kestää aikaa ja kulutusta.

Lue lisää »

Lapsiperhe nauttii kompakteista neliöistä

29.11.2016

Käytännöllinen ja avara. Sellaiseksi Maskun Kalustetalon Kaisa Sukari-Salonen sisusti lapsiperheen kolmion. 

Lue lisää »

Kopioi tyyli: Yhdistelemällä tyylikkyyttä ruokailutilaan

29.11.2016

Rakenna ruokailutilastasi tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus yhdistämällä mustaa ja valkoista sekä erilaisia valaisimia. Kalusteiden selkeälinjaisuus antaa sisustuksessa tilaa muun sisustuksen vaihtelemiselle vaikkapa vuodenajan mukaan.

 

Lue lisää »