KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

Artikkelit

Artikkelit


Lattiasta kattoon: Keittiö muuttaa ulos

06.06.2018

Kauniina kesäpäivänä pöytä katetaan terassille ja annokset loihditaan kesäkeittiössä.

Lue lisää »

Tervetuloa terassikesä!

06.06.2018

Tämän kevään terassitrendeihin kuuluvat puukomposiitit ja ulkotakat.

Lue lisää »

Vanhasta uutta tyylikkäästi

06.06.2018

Turun saaristossa sijaitseva 1950-luvulta peräisin oleva mökki koki täydellisen muodonmuutoksen viime talvena. Huonejärjestys muuttui ja nyt alakerta on lähes yhtenäistä vaaleaa tilaa.

Lue lisää »

Luonnollista ja kestävää kesäkotiin

06.06.2018

Sisustuksessa yhdistellään nyt massiivipuuta, pellavaa ja nahkaa maanläheisten sävyjen kanssa. Kotimaisuus ja kestävän kehityksen arvot nousevat esiin tärkeinä kriteereinä kalusteiden valinnassa.

Lue lisää »

Kopioi tyyli: Yhdistelemällä toimiva terassi

06.06.2018

Eteläafrikkalaisen hotellin ilmeen voi loihtia helposti myös kodin kesäterassille. Tummat kalusteet ja erilaisten materiaalien yhdistely henkivät kodikkuutta ja tyylikkyyttä. Kontrastia tummuudelle saa tekstiileillä ja kasveilla.

Lue lisää »

Terassikauden etkot

14.03.2018

Terassin tai parvekkeen ei tarvitse jäädä vain kesäiltojen iloksi, sillä terassikautta voi pidentää lasituksella ja lämmittimillä. Valitse yhteensopivat ja helppohoitoiset kalusteet ja kääriydy vilttiin nauttimaan kevätilloista.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: piristystä parvekkeelle

14.03.2018

Kevätaurinko lämmittää ja leskenlehdet nostavat päätään. Kodin kesä-huoneen on jälleen aika puhjeta kukkaan.

Lue lisää »

Olohuoneen rentoutta ruokailutilaan

14.03.2018

Tänä keväänä ei tarvitse tinkiä mukavuudesta ruokapöydänkään ääressä. Maskun uusin Ekornes Stressless Dining -mallisto tuo nojatuoleista tutut säätömekanismit ruokatuoleihin. Kalusteiden värimaailma saa inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta.

Lue lisää »

Kerroksellisuus saa näkyä

14.03.2018

Vuoden 2018 sisustamisessa aitous ja persoonallisuus on se juttu. Nyt on trendikästä sisustaa persoonallisesti, yhdistää uutta ja vanhaa sekä eri tyylejä keskenään. Värit tekevät tuloaan ja myös tummenevat.

Lue lisää »

Kopioi tyyli: tyylikästä muotoilua olohuoneeseen

14.03.2018

Olohuoneen sisustuksessa suositaan tänä keväänä moderneja, taipuisia muotoja. Inspiroidu portugalilaisen hotellin tyylikkäästä sisustuksesta ja päivitä olohuoneesi ilme uuteen uskoon.

Lue lisää »

Tyylikäs koti houkuttelee ostajia

04.12.2017

Yhä useampi stailaa asuntonsa ennen myyntiin laittamista. Uutuuttaan säihkyvät huonekalut ja siisti yleisilme houkuttavat ostajia ja voivat jopa nostaa myyntihintaa.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: Syviä värejä talveen

04.12.2017

Talvella olohuone pukeutuu tummiin väreihin ja klassikot saavat loistaa.

Lue lisää »

Upea funkkiskoti

04.12.2017

Jenni Aholan funkkiskoti on viimeisen päälle mietitty ja siksi niin käytännöllinen ja kaunis. Olohuoneen lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista aukeaa upea näköala suoraan metsään.

Lue lisää »

Toiminnallista mukavuutta olohuoneeseen

04.12.2017

Mukautettavuus ja toiminnallisuus ovat nyt sohvien ja lepotuolien tärkeimpiä ominaisuuksia. Masku yhdisti voimansa tanskalaisen huonekaluvalmistajan kanssa, jotta suomalaisiin olohuoneisiin saadaan ripaus uusinta kansainvälistä designia.

Lue lisää »

Kopioi tyyli: Näyttävyyttä ruokailuun

04.12.2017

Selkeälinjaiset pöydät ja tuolit antavat chicagolaisen ravintolan avaraan tilaan ryhdikkyyttä. Puuta ja metallia yhdistelevillä kalusteilla saa ripauksen hotelliravintolan ylellisyyttä myös  omaan ruokailuhuoneeseen käytännöllisyydestä tinkimättä.

Lue lisää »

Trendinenät kalustavat nyt kevyesti

29.08.2017

Ruokailuryhmissä on ajankohtaista yhdistellä erilaisia materiaaleja ja pintoja samaan kokonaisuuteen. Tavoitteena on kevyt ja moderni ilme.

Lue lisää »

Juuri sinulle sopiva sänky

29.08.2017

Miltä kuulostaisi sänky, joka mukautuu kehoosi ja reagoi sen lämpöön ja painoon? Belluksen uuden Galaxy-malliston patjan pinta sekä petauspatja on täytetty viskoelastisella muistivaahdolla, joka hellii nukkujaansa. 

Lue lisää »

Sohva yhdistää

29.08.2017

Sohva on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista, sillä sille kokoonnutaan viihtymään yhdessä. Sohva kannattaa ostaa harkiten ja miettiä, mihin käyttöön se tulee. Nyt trendikkäimpiä ovat kevyet retromallit, mutta myös mekaaniset sohvat käyvät kaupaksi.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: Modernia & käytännöllistä opiskelijan kotiin

29.08.2017

Kompakti opiskelija-asunto sisustetaan yhdellä perusvärillä. Tärkein huonekalu on Music-pöytä.

Lue lisää »

Kopioi tyyli: Tyylikästä harmoniaa

29.08.2017

Matkailijan sielu lepää philadelphialaisen hotellihuoneen rauhallisessa tunnelmassa. Tuo sama levollisuus omaan olohuoneeseesi valitsemalla selkeälinjaisia kalusteita ja harmonisia värejä.

Lue lisää »

Mix & Match

06.06.2017

Onko unelmiesi piha tai terassi sisustettu yksilöllisesti, mutta silti yhtenäisesti? Maskun Kalustetalon uusi Mix & Match -ajattelu tekee ulkokalusteiden yhdistelyn helpoksi, joten haave on nyt mahdollista toteuttaa vaivattomasti.

Lue lisää »

Lattiasta kattoon: laadukasta löhöilyä

06.06.2017

Sohva on olohuoneen tärkein huonekalu, jonne yleensä tuppautuu koko perhe. Maskun Kalustetalon uusi kulmasohva takaa täydellisen rentoutumisen.

Lue lisää »

Ahtaasta opiskelijasolusta elegantiksi kolmioksi

06.06.2017

Sokkeloinen opiskelijasolu koki muodonmuutoksen ja on nyt avara lapsiperheen kolmio. Sisustuksessa pääväriksi valittiin klassinen harmaa.

Lue lisää »

Uutta ilmettä mökille

06.06.2017

Mökkiä olisi kiva laittaa, mutta rahaa ei ole tolkuttomasti käytössä. Mitä tehdä?

Lue lisää »

KOPIOI TYYLI: Luksusloma kotipihalla

06.06.2017

Ylellisen kesäloman voi viettää myös omalla kotipihalla. Valitse vaalean tyylikkäät terassikalusteet barcelonalaisen hotellin tyyliin, sekoita itsellesi drinkki ja nauti auringosta.

Lue lisää »