Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: New Yorkin intiimein terassi

Kopioi tyyli: New Yorkin intiimein terassi

NEW YORKIN INTIIMEIN TERASSI

The Surrey rakennettiin New Yorkin Upper East Sidelle 1926 ja se on ollut monien kuuluisuuksien piilopaikka. Niin JFK, Bette Davis kuin Claudette Colbertkin ovat yöpyneet siellä. Luksus-hotelli mainostaa olevansa new Yorkin intiimein osoite. Sijainti Central Parkin läheisyydessä onkin kätevä, tärkeimpiin nähtävyyksiin on kävelymatka. Hotellin helmi on upea kattoterassi, jolta aukeavat näkymät pilvenpiirtäjien halkomaan kaupunkiin ja puistoon.

Jos et halua matkustaa New Yorkiin tai sinulla ei ole mahdollisuutta yöpyä viiden tähden hotellissa, voit loihtia suurkaupungin kattoterassin tunnelmaa myös kotiisi.

 

UPEAN TUNNELMAN saat loihdittua omalle pihallesi Maskun Kalustetalon Country kalusteilla.

Rungot on valmistettu  kevyestä ja kestävästä alumiinista. Alumiini ei ruostu. Myös polyrottinki on jämäkkä materiaali, joka kestää hyvin lämpötilan ja kosteuden vaihtelua sekä uv-säteilyä. Kalusteet soveltuvat ulkokäyttöön, eivätkä tarvitse erityistä huoltamista. 

RUOKA- JA SOHVAPÖYDÄSSÄ on karkaistu lasikansi. Sohvaryhmä sisältää istuin- ja selkäpehmusteet ja ruokatuolissa on istuinpehmuste. | Country-lepotuoli, ruokapöytä 100 x 200 cm, ruokatuoli, ja sohvapöytä 50 x 100 cm. Tutustu Country-sarjaan tästä >>

KOLMEN ISTUTTAVA Maskun Country-sohva on suloisen pehmeä istua. Koska pituutta on 190 senttimetriä, mahtuu tähän sohvaan köllöttelemään pitempikin ihminen.