Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Lattiasta kattoon: Tervetuloa vieraat!

Lattiasta kattoon: Tervetuloa vieraat!

Lattiasta kattoon: Tervetuloa vieraat!

Jouluna ja hiihtolomilla moni meistä sukuloi tai majoittaa sukulaisia omassa kodissaan. Luksusta on, jos voi sisustaa yhden huoneen vieraiden käyttöön.

Vuodedivaanisohva Memphis on loistava valinta vierashuoneeseen, sillä siinä on helppokäyttöinen vuodemekanismi ja tilava vuodelaatikko, johon mahtuvat peitteet ja tyynyt. Sohvaa saa kolmessa luonnonläheisessä värissä eli harmaana, hiekkana ja antrasiittina. Divaanin kätisyys valittavissa kasausvaiheessa. 

Lena-lipasto on todellinen tilaihme. Kauniiseen lipastoon saa piilotettua yhtä sun toista. Tammenväri ja pienet kauniit yksityiskohdat, kuten nahkavetimet, viimeistelevät ajattoman klassikon. 

 

Antiikkisesta vintage-nahasta valmistettuun Havana-säilytyskoriin on kiva varata yövieraille vaikka lehtiä luettavaksi. Yhtä hyvin se sopii vaikka polttopuiden tai torkkupeittojen säilytykseen. Kolme eri kokoa.   

Odense-sarjapöytien jalat ovat mustaa pulverimaalattua terästä ja kansi tammiviiluista mdf-levyä. Tammiviiluinen pöytä tuo lämpöä sisustukseen ja sopii loistavasti Lena-lipaston kaveriksi.

Näyttävä Hanko-lattiavalaisin kurottautuu elegantisti vuodesohvan ylle. Graafinen ja pelkistetty muotokieli sopii monenlaiseen sisustukseen. Hanko on saatavana sekä mustana että valkoisena.