Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskun jätti-investointi valmistumassa – Mäntsälään uusi moderni logistiikkakeskus

Maskun jätti-investointi valmistumassa – Mäntsälään uusi moderni logistiikkakeskus

Maskun jätti-investointi valmistumassa – Mäntsälään uusi moderni logistiikkakeskus

Kotimainen perheyritys Maskun Kalustetalo Oy ottaa käyttöön uuden modernin logistiikkakeskuksen Mäntsälään joulukuussa. Yhtiön Hyvinkäällä aiemmin sijainneet keskusvarastotoiminnot siirretään uuteen logistiikkakeskukseen kevääseen 2019 mennessä. Maskun asiakkaille uusi logistiikkakeskus merkitsee entistäkin parempaa asiakaspalvelua ja lyhyempiä toimitusaikoja sekä kilpailukykyisiä hintoja toiminnan tehostuessa.

Maskun Kalustetalon uusi Mäntsälän logistiikkakeskus on merkittävästi Hyvinkäällä nykyisin sijaitsevaa keskusvarastoa suurempi. Varastopinta-ala kasvaa yli 7 000 neliömetrillä noin 2 hehtaariin. Lavapaikat kasvavat 11 000:sta 19 000:een paikkaan. Uusi logistiikkakeskus työllistää 40–50 logistiikka-alan ammattilaista sesongista riippuen.

Myyntimme on viimeisten neljän vuoden aikana kasvanut, mikä edellyttää meiltä yhä tehokkaampaa tavaran- ja logistiikanhallintaa. Uusi logistiikkakeskus on yksi Maskun Kalustetalon 35-vuotisen historian merkittävimmistä investoinneista, mikä kertoo myös vahvasta uskostamme huonekalukaupan menestymiseen myös tulevaisuudessa, Maskun Kalustetalon omistaja Toivo Sukari sanoo.

Mäntsälän logistiikkakeskuksessa on useita moderneja ratkaisuja tavaran hyllyttämiseen ja keräilyyn, minkä ansiosta tavaratoimitusten nopeutta ja täsmällisyyttä pystytään entisestään asiakkaille parantamaan. Logistiikkakeskus on suunniteltu niin, että se tukee terminaalitoimintaa ja varastointia. Sen yhteyteen on sijoitettu lisäksi helposti saavutettava asiakasnoutopiste.

- Modernin logistiikkakeskuksen lisäksi olemme luoneet uusia tapoja asiakastoimituksiin. Yhä useampi asiakkaistamme haluaa kotiinsa asiakkaan tarpeisiin yksilöityjä huonekaluja. Olemme yhdessä monien kotimaisten ja ulkomaisten tavarantoimittajien kanssa luoneet tehokkaat prosessit, joiden ansiosta voimme toimittaa myös yksilöidyt tuotteet mahdollisimman nopeasti suoraan tehtaalta asiakkaan kotiin, Maskun Kalustetalon toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo innostuneesti.

Maskun Kalustetalon logistiikkatoimintoja uudessa logistiikkakeskuksessa johtaa keväällä 2018 uutena logistiikkapäällikkönä aloittanut Harri Lind, jolla on vahva ja monipuolinen kokemus logistiikkatoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä.

-Perinteisten kauppaliikkeiden lisäksi kauppa käy nyt vilkkaasti myös verkkokaupassamme, joka avattiin jo neljä vuotta sitten. Kotimainen toimija, kuten Maskun Kalustetalo, voi menestyä suurten kansainvälisten jättien kanssa vain, jos meillä on vähintään yhtä tehokas logistiikka kuin heillä. Uskon, että Maskulla on nyt ykkösasema huonekalulogistiikassa Suomessa, Harri Lind toteaa.

Uusi logistiikkakeskus otetaan käyttöön vaiheittain joulukuun aikana, ja täysimääräisesti se on toiminnassa kevään 2019 aikana.

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Suomessa Masku-myymälöitä on 45 ja Virossa kaksi. Yhtiöllä on lisäksi Maskun verkkokauppa sekä viiden myymälän Finnlandia-huonekaluketju. Yhtiö työllistää yli 300 henkilöä.