Etusivu / Masku kokemuksia

Kokemuksia Maskusta

Masku on suomalainen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1983 saakka. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja haluammekin kuulla, miten asiakkaamme arvioivat tuotteitamme sekä saamaansa palvelua! Palautteiden ja kommenttien pohjalta olemme kehittäneet toimintaamme valtavasti ja aiomme tehdä näin myös jatkossa. 

Muiden asiakkaiden arvosteluja lukemalla saa usein paljon hyvää tietoa tuotteista. Tähtiluokituksen perusteella voi esimerkiksi arvioida tuotteen laatua suhteessa hintaan. Yleiset kokemukset yrityksestä puolestaan kertovat asiakaspalvelun tasosta.

Ovatko Maskun asiakkaat tyytyväisiä?

Iloksemme voimme kertoa Maskun asiakastyytyväisyyden olevan erinomaisen! Tällä sivulla pääset lukemaan kootusti kokemuksia ja arvosteluja Maskusta. Kirjoita myös oma kokemuksesi Maskusta, mikäli olet tehnyt meillä ostoksia! 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Maskusta ja tuotteistamme? Kurkkaa Maskun arvostelut yrityksenä Reviews.io / Trustpilot ja tuotearvostelut palvelusta Reviews.io. Löydät kunkin tuotteen osalta arvostelut myös tuotesivulta.

Maskun palveluarvostelujen keskiarvo on Trustpilotissa satojen arvostelujen perusteella peräti 3,9/5, mikä on alalla aivan terävintä huippua. Tuotearvostelujen keskiarvo oli liki 8000 arvostelun perusteella 4,3/5.

Masku Arvostelut TrustpilotMasku Arvostelut Reviews.io

Tyytyväisyys Maskun asiakaspalveluun

Asiakaspalvelun osalta mittaamme palvelun laatua esimerkiksi Net promoter scorella, jonka skaala on -100 - +100. Vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla asiakaspalvelumme suosittelupisteet olivat 78, mikä on aivan erinomainen tulos.

Maskun myymälöiden NPS-suosittelupisteet vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla on ollut 62, mikä sekin on upea tulos ja kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Haluatko arvostella saamasi palvelun? Löydät meidät mm. näistä palveluista:

Arvostele meidät Googlessa: