Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskun sisustussuunnittelu toteuttaa unelmiesi kodin

Maskun sisustussuunnittelu toteuttaa unelmiesi kodin

Maskun sisustussuunnittelu toteuttaa unelmiesi kodin

Iloisia uutisia: Maskusta saa nyt myös sisustussuunnittelua ja sisustusneuvontaa! Koulutettu sisustussuunnittelijamme Jenni Ikonen ratkoo sisustuspulmat ammattitaidolla. 

Maskun sisustussuunnittelupalvelu on suunnattu yksityishenkilöille sekä yrityksille. Sisustussuunnittelumme tarjoaa apua oikeiden tuotteiden valinnassa, eri huoneiden sisustuksen suunnittelussa, väriyhdistelmien löytämisessä ja huonekalujen sijoittelussa. Kauttamme järjestyy sekä sisustusneuvonta että laajempi sisustussuunnittelu – otamme kaikenkokoiset projektit ilolla vastaan! 

Sisustussuunnittelija Jenni Ikonen

Jenni Ikonen on koulutettu sisustussuunnittelija ja myyntineuvottelija. Maskun myyntineuvottelijana Jenni on päässyt osallistumaan lukuisien suomalaiskotien sisustamiseen sekä mm. Asuntomessukohteiden stailaamiseen. Myyntityön lomassa Jenni alkoi haaveilla yhä isompien kokonaisuuksien toteuttamisesta sekä luovuuden hyödyntämisestä.  

Maskussa huomattiin Jennin visuaaliset lahjat ja tarjottiin mahdollisuutta kouluttautua sisustussuunnittelijaksi. “Ei tarvinnut pitkään miettiä vastausta, halusin ehdottomasti lähteä opiskelemaan”, kommentoi Jenni.  

Jenniä pääset tapaamaan Vantaan Petikon myymälässä sekä etäyhteyksien avulla ympäri Suomen.  

Mitä Maskun sisustussuunnittelupalvelu pitää sisällään?

sisustusneuvonta

Maskun sisustussuunnittelu tarjoaa kahta eri palvelupakettia: sisustusneuvontaa sekä laajempaa sisustussuunnittelua.  

Sisustusneuvontaan lukeutuu: 

  • tapaaminen sisustussuunnittelijan kanssa Vantaan myymälässä (Masku Petikko) tai etänä 
  • sisustustarpeiden kartoitus 
  • tuotekollaasi & tuoteluettelo 
  • palveluehdotukset 

Sisustussuunnitteluun lukeutuu: 

  • tapaaminen sisustussuunnittelijan kanssa Vantaan myymälässä (Masku Petikko) tai etänä 
  • sisustustarpeiden kartoitus 
  • tuotekollaasi & tuoteluettelo 
  • 3D-luonnos 
  • pohjakuvaluonnos 
  • palveluehdotukset 

Miten sisustussuunnitteluprojekti etenee?

Sisustussuunnitteluprojekti saa alkunsa, kun asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo toiveistaan. Sisustussunnittelijaamme on mahdollista tavata Vantaan myymälässä (Petikko) tai etäyhteydellä. Suunnittelussa hyödynnetään asiakkaan kuvia ja videoita, mahdollisia pohjapiirustuksia sekä tietenkin asiakkaan ideoita ja haaveita. 

Ensiksi sisustussuunnittelija kartoittaa tarpeet ja lähtee luomaan kokonaisuutta asiakkaan toiveiden pohjalta. Valitusta palvelukokonaisuudesta riippuen asiakkaalle tarjotaan sopivia yhdistelmiä joko tuotekollaasin ja tuoteluettelon muodossa (sisustusneuvonta) tai näiden lisäksi myös 3D-luonnoksena ja pohjakuvaluonnoksena (sisustussuunnittelu). 

Lopputulos hiotaan asiakkaan haaveita vastaavaksi ja muodostetaan palveluehdotus, jonka pohjalta unelmien sisustus voidaan toteuttaa.  

Millaisiin sisustukseen liittyviin ongelmiin sisustussuunnittelupalvelu on tarkoitettu?

sisustussuunnittelija jenni ikonen

Lähtökohtaisesti mikään projekti ei ole liian pieni tai suuri. Sisustusneuvontaa ja -suunnittelua voi hyödyntää esimerkiksi lastenhuoneen seinämaalin sävyn valitsemiseen, isojen liiketilojen stailaamiseen tai koko kodin kalustuksen sommitteluun.  

Maskun sisustussuunnittelu tarjoaa sisustusapua jokaiselle sitä tarvitsevalle. Saman katon alta saat nyt kaiken haluamasi aina huonekaluista sisustussuunnitteluun. Tämä on usein avuksi etenkin silloin, kun kyseessä on iso kokonaisuus, josta uupuu yhteneväinen linja. 

Ja mikä parasta, sisustussuunnittelumme tarjoaa toimivia ratkaisuja ja ideoita tyylisuuntaan katsomatta. Haaveilitpa sitten skandinaavisesta sisustuksesta, väreillä leikittelevästä asunnosta tai modernista lopputuloksesta, suunnittelemme kotisi juuri sellaiseksi kuin sinä toivot sen olevan. 

Lue lisää sisustussuunnittelusta täällä ja ota rohkeasti yhteyttä!