Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Masku mukana Naantalin Asuntomessuilla 15.7.-14.8.2022

Masku mukana Naantalin Asuntomessuilla 15.7.-14.8.2022

Masku mukana Naantalin Asuntomessuilla 15.7.-14.8.2022

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7.-14.8.2022 upealla Luonnonmaan saarella. 

Sisustamisen ystäviä hemmotellaan taas, kun vuoden 2022 Asuntomessut pärähtävät käyntiin heinäkuun 15. päivä. Masku on mukana Asuntomessuilla tänäkin vuonna! Kalustamiemme kohteiden lisäksi Maskulla on messuhallissa oma osasto, jossa pääset tekemään mahtavia löytöjä huikeiden messutarjousten siivittämänä. 

Naantalin asuntomessualue sijaitsee Luonnonmaan saarella, josta löytyy myös Suomen tasavallan presidentin kesäasunto. Muumimaailmaankin on vain vartin ajomatka! Upeat kalliomaisemat ja aktiivinen ympäristö ovat tämän Lounatuuleksi ristityn messualueen ehdottomia valttikortteja. Sekä luonto että palvelut ovat lähellä!

Yksi Maskun kalustamista kohteista on upea Rauhalanrinne, jonka sisustus on toteutettu yhteistyössä asukkaiden kanssa. Asukkaat toivoivat sisustukselta käytännöllisyyttä ja toimivuutta sekä harmonista värimaailmaa ja skandinaavisia ratkaisuja. Muut taloon ennalta valitut materiaalit, kuten keittiön ja lattian väritys ohjasivat suunnittelua.

Sisustusratkaisuja pohdittaessa otettiin huomioon ympäröivä luonto. Metsäisellä rinteellä sijaitseva talo kaipasi myös seiniensä sisälle luonnonläheistä tunnelmaa sekä neutraaleja sävyjä. Pienillä yksityiskohdilla kuitenkin tuotiin harkitusti eloa ja kontrastia värimaailmaan.

Kalusteiden sijoittelulta toivottiin muunneltavuutta ja huonekaluilta vahvaa laatua sekä helppohoitoisuutta. Lapsiperheen kalustevalinnoissa vaivaton puhdistettavuus on välttämättömyys. Kestävillä huonekaluvalinnoilla haluttiin varmistaa, että sisustus näyttää upealta vielä vuosienkin päästä. Lopputuloksesta muodostui juuri toivotunlainen – sopivan kodikas, mutta silti pysäyttävän tyylikäs! 

LÖYDÄT MASKUN SEURAAVISTA KOHTEISTA:

Messukohde nro 19 Torppa Rauhala

Messukohde nro 23 Rauhalanrinne

Messukohde nro 29 Koti Neulanen

Messuilla voit vierailla joka päivä klo 10.00-18.00 (artisti-iltoina torstaisin portit sulkeutuvat vasta klo 20.30). 

Nähdään Naantalissa!