Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Syksyn sykähdyttävin uutuusmallisto ensiesittelyssä Habitaressa

Syksyn sykähdyttävin uutuusmallisto ensiesittelyssä Habitaressa

Syksyn sykähdyttävin uutuusmallisto ensiesittelyssä Habitaressa

Keskiviikkona 11. syyskuuta koittaa viimein aika, jolloin Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare alkaa Helsingin Messukeskuksessa. Keskiviikosta sunnuntaihin järjestettävä tapahtuma inspiroi, herättää keskustelua ja tarjoaa valtavasti uusia värikkäitä ratkaisuja kotien ja tilojen sisustamiseen ja toiminnallisuuteen.

Perheyhtiö Maskun Kalustetalo lanseeraa Habitaressa uuden Natuzzi Editions -malliston, joka on saatavissa vain Maskusta. Yhteistyö vuonna 1959 perustetun Natuzzin kanssa laajentaa entisestään Suomen suurinta sohvamallistoa Maskussa. Maailmalla Natuzzi tunnetaan laadukkaasta nahastaan. Yrityksellä on Italiassa oma nahkatehdas , jossa nahat valmistetaan alusta alkaen. Maskun Natuzzi Editions -malliston sohvat ja lepotuolit on suunniteltu Italiassa ja valmistetaan Euroopassa. Lue tästä lisää uudesta Natuzzi Editions -mallistosta.

Masku esittelee suurosastollaan Natuzzi Editions -osaston lisäksi upeat Pohjanmaan Kalusteen, Stressless-, Svane-, Bellus- ja Nord-osastot sekä ensimmäistä kertaa Habitaressa myös kotimaisen Seinäjoella valmistettavien Fly-sänkyjen
patjaosaston.

Maskun osastoilmeen viimeistelee Sessakin kaunis ja monipuolinen uutuusvalaisinmallisto. Maskun uusi yhteistyö Sessakin kanssa alkaa Habitaresta. 

Tule inspiroitumaan osastollemme ja ihastumaan syksyn ihaniin uutuuksiin, materiaaleihin ja väreihin. Habitaressa voit hyödyntää yhteistyössä huonekalutehtaiden kanssa messukävijöille toteutettavat parhaat messuedut.

Habitare Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta sunnuntaihin 11. – 15. syyskuuta. Habitare on avoinna yleisölle keskiviikkona kello 12-20, torstaina ja perjantaina klo 10-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Tutustu tästä messuihin.

Tervetuloa Maskuun – myös Habitaressa!