Etusivu / Artikkelit / Ajankohtaista / Masku avasi uuden myymälän Vantaalle Viisarin kauppakeskukseen

Masku avasi uuden myymälän Vantaalle Viisarin kauppakeskukseen

Uusi Masku-myymälä on avautunut Vantaalle Kauppakeskus Viisariin!

Viisarin uudessa myymälässä eri huonekalubrändit pääsevät upeasti esiin, sänkyosastolla on miellyttävät testausmahdollisuudet ja saatavilla aina asiantuntevaa palvelua. Uudistetussa myymälässä korostuvat myös edullinen hintataso sekä huikeat tarjoukset. Laajassa valikoimassa ovat edustettuina monet eri tyylisuunnat, joten jokaisen on helppo löytää omaan makuun sopivia tuotteita. Huonekalujen lisäksi myymälästä löytyy mattoja sekä muita sisustustuotteita.  

Viisarin myymälä edustaa Maskun uusittua myymäläkonseptia, jossa panostetaan esillepanoon sekä monipuoliseen mallistoon. Myymälästä on haluttu luoda paikka, jossa on helppo inspiroitua sisustamaan omaa kotia. Henkilökuntamme auttaa mielellään monenlaisten sisustuspulmien ratkomisessa!   

Löydät meidät osoitteesta Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa.

Palvelemme arkisin klo 10-20, la 10-18 ja su 11-18.

Kauppakeskus Viisariin on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Viisari sijaitsee Vantaan Varistossa Kehä 3:n varrella. Kauppakeskuksen eteen tulee myös linja-auto Myyrmäestä (esim. 335). Lisäksi Vantaankosken juna-asema sijaitsee lyhyen matkan päässä. 

Tervetuloa ostoksille! 

Lue myös