Etusivu / Artikkelit / Att köpa från Masku

Att köpa från Masku

Välkommen till Masku!

 

Här är kortfattad information om Masku på svenska

 

Masku är känt för Finlands största utbud av möbler och de lägsta priserna på marknaden. Masku står till tjänst med sitt omfattande nätverk av butiker i hela Finland och i nätbutiken www.masku.com. Samma låga priser i alla butiker och på nätet!

 

Vårt unika urval innehåller lösningar för alla stadier i livet och även alla stilar från klassiska till skandinaviska och moderna eller från retro till lantlig romantik.

 

De flesta av våra möbler kan modifieras efter din smak. Vi kommer att designa möblerna tillsammans, med mått efter ditt rum, färger som matchar din interiör så att de uppfyller dina krav när det gäller ben, sitsens eller madrassens hårdhet, samt tygtyp osv.

 

Kolla in våra lågpriserbjudanden https://masku.com/tarjoukset!

 

Leveranstjänster

Masku erbjuder enkel leverans, utrustande och montering av möbler, och de gamla möblerna kan återvinnas bekvämt mot en liten extra avgift. Du kan också hämta din beställning från de flesta av våra butiker och från centrallagret i Mäntsälä. Vi levererar små produkter till paketupphämtningspunkter. Leveranser från 4 euro.

 

Tillgängligheten av monteringstjänster varierar beroende på plats. Du kan kontrollera de tjänster som finns tillgängliga för din plats på produktsidan genom att klicka på "Toimitukset alkaen (Leveranspriser)"

Be om mer information från vår kundtjänst eller närmaste Masku-butik.

Den beräknade leveranstiden för produkten anges på produktkortet. Du kan se uppskattningen av leveranstiden för hela din beställning på betalningssidan. Leveranstiden kommer att bekräftas via e-post efter beställning. Kuriren kommer att kontakta dig via telefon före leverans. När du väljer att hämta din beställning från en butik, ett centrallager eller en upphämtningspunkt får du ett meddelande via SMS när beställningen har anlänt för upphämtning.

 

Betalningsmetoder

Med finansiering från Masku får du en flexibel betalningsplan. Du kan också betala mot faktura, med bank- och kreditkort, Siirto samt med banköverföring. Alla tillgängliga betalningsmetoder är säkra och trygga att använda.

 

I våra butiker kan du också välja avbetalning med Nordea Tuohi, Masku faktura och kontantbetalning. Ett individuellt och personligt åtagande utfärdat av Kela eller en kommun kan också användas som betalningsmetod i våra butiker.

 

Retur- och bytespolicy

Som vår kund har du rätt att returnera produkter som köpts från webbutiken inom 14 dagar från mottagandet.

 

Produkten måste vara oanvänd, felfri och förpackad i originalförpackningen. Försäljningspaketet ska vara intakt och innehålla alla delar, dokument och förpackningsmaterial som ursprungligen ingick i paketet.

 

Om den returnerade produkten är skadad eller dess värde har minskat väsentligt förbehåller sig Maskun Kalustetalo rätten att debitera kunden för de individuella kostnader som orsakats av skadan. Kunden ansvarar för kostnaderna för returen.

 

Restriktioner i returrätten enligt 6 kap. § 16 i konsumentskyddslagen: Hygien- och intimprodukter kan inte returneras efter det att förpackningen har öppnats, eftersom produkten inte kan säljas på grund av sin art. Exempel på sådana produkter är kuddar och filtar.

 

För returer, vänligen kontakta vår kundtjänst.

 

Garanti

Masku och de möbeltillverkare vi representerar följer de strikta kvalitetsstandarder som rekommenderas och används inom möbelindustrin. Om du upptäcker en defekt i produkten, vänligen meddela vår kundtjänst omedelbart.

 

Reklamationer enligt garantin ska anmälas senast en (1) månad från det att felet upptäcktes eller borde ha upptäckts. Vid transportskada ska transportföretaget underrättas inom 7 dagar efter leveransanmälan. Kunden är skyldig att inspektera produkten omedelbart efter mottagandet. Produkten ska endast användas i miljön och på det sätt som den är utformad för.

 

Möbler behöver också dammsugning, rengöring och skötsel. I våra butiker och webbshop hittar du ett brett sortiment av produkter och bruksanvisningar som vi rekommenderar för skötsel av tyger och läder. Med omsorg håller möblerna sig i gott skick och stil i åratal.

 

Om du vill kan du köpa Masku Product Safety (Masku Tuoteturva) för dina nya möbler, vilket ger dig 10 års garanti utan några avdrag.

 

Artiklar som inte omfattas av garantin

 

Normal förslitning, töjning, hängande, elasticitet, missfärgning eller bucklor, samt skador orsakade av kunden under transport, montering eller förvaring, omfattas inte av garantin. Till exempel är läder ett naturligt material som sträcker sig, vilket kan resultera i rynkor. Töjning och ludd på tyger förekommer i viss utsträckning. Dessa är karakteristiska för respektive material.

 

Garantin gäller endast för produkter som köpts för privat bruk. För B2B-kunder erbjuder vi sex månaders garanti för alla våra produkter.

 

Klagomål

Om produkten har levererats defekt eller har ett garantifel, vänligen kontakta vår kundtjänst. För att garantera snabb bearbetning, vänligen inkludera försäljningsavtalsnumret som börjar med bokstaven M i beställningen och bilder på skadan. Vid transportskador behövs även en bild på fraktsedeln.

 

När vi har mottagit ditt klagomål kommer våra specialister att kontakta dig så snart som möjligt. Vi kommer att samarbeta med dig om den mest förnuftiga ersättningsmetoden och lösningen från fall till fall. I många fall är korrigering av felet inte bara det mest ekologiska, utan också det smidigaste alternativet.

 

Observera att ett klagomål avser en produkt som skadats under leveransen eller ett tillverkningsfel och inte till exempel defekter som orsakats av normalt slitage och problem som orsakats av en lång livslängd. Klagomålet måste göras så snart som möjligt efter det att problemet har uppstått.

Kontaktuppgifter

Kundtjänst

Telefon: 0201 211 200

E-post: [email protected]

 

Telefonförsäljning och chatt

Telefon: 0201 211 211

 

Vår kundtjänst är tillgänglig på finska, svenska och engelska. Du hittar butikernas servicespråk på butikssidan: Butikens kontaktuppgifter och öppettider