Etusivu / Artikkelit / Lapsiperhe nauttii kompakteista neliöistä

Lapsiperhe nauttii kompakteista neliöistä

Lapsiperhe nauttii kompakteista neliöistä

Sisustuksen lähtökohtana oli avaruus ja valoisuus. Halusin kaikin mahdollisin tavoin tuoda huoneisiin ilmavuutta ja selkeyttä. Koska asunto sijaitsee neljännessä kerroksessa ja vastapäätä on vain metsää, ei edes ikkunoita tarvinnut peittää verhoilla, kertoo Maskun Design & Development Manager Kaisa Sukari-Salonen.

Sisustin asunnon ajatellen yksilapsista perhettä. Halusin kodista käytännöllisen ja toimivan, joten valitsin huonekalut sellaisiksi, että ne kestävät hyvin kulutusta, kertoo Maskun Design and Development Manager Kaisa Sukari-Salonen.

Turussa sijaitsevassa asunnossa on yhtenäinen olohuone, ruokailutila ja keittiö, joka kokoaa luontevasti ihmiset yhteen. Ja perheen kokkikaan ei jää paitsioon, koska ruokaa voi valmistella muiden kanssa yhdessä.

Ennen remonttia talon asunnot olivat kolmen hengen solukämppiä. Vanhat rakenteet näkyvät edelleen katon kantavista rakenteista, mutta  muuten on vaikea uskoa, että valoisassa ja erinomaisesti lapsiperheelle soveltuvassa asunnossa on joskus asunut kolme opiskelijaa. Keittiökin oli ennen remonttia ahdas, nyt väliseinä on purettu ja vanha keittiö on yhdistetty yhteen soluhuoneista.
– Asunto oli ennen remonttia pieni ja sokkeloinen. Oli uskomaton muutos, kun väliseinät kaadettiin ja tila avartui silmissä, kertoo Sukari-Salonen.

 

KEITTIÖ ON JOKAISEN KOKIN UNELMA

– Kautta sisustuksen olen tuonut mukaan mustia yksityiskohtia, jotka ryhdistävät muuten melko vaaleaa kotia. Musta rikkoo tyylikkäästi ja mukavasti valkoisen ylivaltaa, kertoo Kaisa.

Asunnon pohja on remontin jäljiltä erittäin toimiva. Se koostuu isosta oleskelutilasta, kahdesta mukavan kokoisesta makuuhuoneesta ja erittäin tilavasta kylpyhuoneesta, johon mahtuvat niin pyykkikone- ja kuivausrumpu kuin vauvan hoitopöytäkin.

– Tarketin Woodxtock-laminaattilattian sävyä hain hyvin kauan, koska halusin, että se sopii saumattomasti keittiötason sävyyn. Ensin lattia taittui liikaa vihreään ja vaihdoin sävyä vielä viime tipassa. Laminaatti on kuitenkin paras vaihtoehto lapsiperheen asuntoon.

Olohuoneen päätyseinälle sijoittuva keittiö on Kvikin mallistosta. Se on eleetön ja kaunis ja uppoaa kauniisti päätyseinään. Kaapeissa ei ole erillisiä vetimiä, vaan ne ovat tyylikkään vähäeleiset. Ryhtiä keittiöön tuo musta allas.

Ruokapöytä on Maskun Stockholm-sarjan uutuus. PP-tuolit olivat aiemmin Maskun mallistossa, mutta ne ovat juuri poistuneet valikoimasta. Niiden tilalle on kuitenkin tuotu lähes vastaava tuolimalli.

Lämpöä olohuoneen sisustukseen tuo tyylikäs kuparinvärinen lamppu, joka on Maskun mallistoa. Lamppu tulee myyntiin pääkaupunkiseudun myymälöihin sekä verkkokauppaan. Pehmeyttä tuovat myös erilaiset tekstiilit: kultaiset tyynyt ja kuparilangasta väännetyt korit, jotka on hankittu Masku KOTI -myymälästä. Aurassa ja Kauttualla sijaitsevissa myymälöissä on iso valikoima kodin sisustustuotteita.

 

Kolmion sydän on yhdistetty olohuone-ruokailutila. Päätyseinälle on sijoitettu tyylikkäät valkoiset keittiön kaapistot. Muuten sisustuksen päävärejä ovat lämmin puu, musta ja harmaa. Kupariset yksityiskohdat antavat sisustukselle sopivaa särmää. Myös kantavaksi rakenteeksi jätetty pylväs tuo huoneeseen mukavaa ilmettä.

SOHVARYHMÄ HOUKUTTELEE LAISKOTTELEMAAN

Olohuoneen näyttävä harmaa sohva on Maskun Bellus Vienna. Kulmasohvaan mahtuu leppoisasti lojumaan ja televisiota katsomaan vaikka koko perhe.
– Sohvan verhoilukangas ei mene huonoksi lastenkaan leikeissä, joten se sopii loistavasti lapsiperheeseen. Sohvassa on hyvä hinta-laatusuhde. 

Sohvapöytä on Maskun Pepper. Mustissa pöydissä on sirot jalat, jotka toimivat mukavana vastaparina raskaammalle sohvalle. Sohvaryhmän rajaa tyylikkäästi muusta oleskelutilasta kaunis, kulutetun näköinen itämainen viskoosimatto, joka on sekin Maskun tilausmallistoa.Harmoniset sävyt sopivat erittäin hyvin muuhun sisustukseen ja tuovat siihen kaivattua lämpöä.

RAUHALLINEN MAKUUHUONE HOUKUTTELEE HÖYHENSAARILLE

Perheen vanhemmat nukkuvat Anatomic Plus -sarjan mustilla runkopatjoilla, jotka ovat ryhdikkäät ja hyvät selälle.

Makuuhuoneessa on Masku KOTI-myymälästä hankitut kauniit yöpöydän valaisimet. Valo siivilöityy erittäin kauniistisuikaleiden lävitse ja tuo makuuhuoneeseen juuri oikeanlaista rauhallista tunnelmaa.

Yöpöydät ovat Maskun Spicymallistoa. Sarjapöytä on kätevä valinta, sillä pieniä pöytiä voi liikutella tarpeen mukaan myös muihin huoneisiin. 

Ja kun nousee sängystä, voi jalan laskea pehmeälle Rocky-matolle.

 

 

Parveke on pieni, mutta toimiva. Sinne mahtuu hyvin pari tuolia ja pieni ruokapöytä, joten aamukahvit voi hyvin nauttia puiden siimeksessä.

Kylpyhuone on hengästyttävän tilava. Avaraan tilaan on saatu sijoitettua niin pyykinpesu kuin puinen tasokin, joka voi toimia tarvittaessa vaikka vauvan hoitopöytänä. Harmoniset sävyt sopivat erittäin hyvin muuhun sisustukseen ja tuovat siihen kaivattua lämpöä.


3h + k Turussa, 62,5 m2

Asunnon parhaat puolet:

■ Isot ikkunat, jotka päästävät valoa sisälle
■ Toimiva pohjaratkaisu
■ Kauniin eleetön keittiö
■ Iso kylpyhuone

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......