Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Asiakaspalvelu Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusoikeus

Miten voin vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

Asiakkaalla on oikeus palauttaa verkkokaupasta ostamansa tuotteet 14 päivän kuluessa vastaanottohetkestä. Tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön ja pakattu alkuperäispakkaukseen. Myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja sisältää kaikki pakkaukseen kuuluvat osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit.

Mikäli palautettava tuote on vaurioitunut tai sen arvo on oleellisesti alentunut, Maskun Kalustetalo varaa oikeuden periä asiakkaalta arvonalentumisesta aiheutuneet tapauskohtaiset kulut. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi tyynyt, peitot ja petauspatjat.

Palautuksiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun:

  • Sähköposti: asiakaspalvelu@masku.com

  • Puhelin: 0201 211 200 (arkisin klo 9-20, la 10-18)

Kaikissa reklamaatioihin liittyvissä asioissa pyydämme käsittelyä nopeuttaaksemme käyttämään yhteydenottolomaketta. Jotta asia saadaan ratkaistua mahdollisimman nopeasti, pyydämme liittämään mukaan kuvat vaurioista sekä kuljetusvaurioissa myös kuvan rahtikirjasta. 


Rahanpalautukset verkkokauppaostoksista
 

1. Verkkopankki

Hyvitys suoritetaan asiakkaalle pankin kautta ja tätä varten tarvitsemme asiakkaalta tilinumeron.

2. Luottokortti

Hyvitys tehdään asiakkaalle Netsin (ent. Luottokunta) kautta. Hyvitys näkyy asiakkaalla yhtenä korttitapahtumana.

3. Masku lasku ja erämaksu

Hyvitys suoritetaan asiakkaalle Collectorin tuottaman lasku- ja erämaksupalvelun kautta. Luoton avoin saldo hyvittyy automaattisesti. Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Collectorin asiakaspalveluun:

rahanpalautus@collectorpayments.com otsikolla suorituksen palautus.