Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Asiakaspalvelu Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusoikeus

Miten voin vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

Asiakkaalla on oikeus palauttaa verkkokaupasta tai puhelinmyynnistä ostamansa tuotteet 14 päivän kuluessa vastaanottohetkestä. Tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön ja pakattu alkuperäispakkaukseen. Myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja sisältää kaikki pakkaukseen kuuluvat osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista. Tämä pätee myös tilanteissa, joissa tilauksen toimitus on ollut ilmainen.

Mikäli palautettava tuote on vaurioitunut tai sen arvo on oleellisesti alentunut, Maskun Kalustetalo varaa oikeuden periä asiakkaalta arvonalentumisesta aiheutuneet tapauskohtaiset kulut.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi tyynyt, peitot ja petauspatjat.

Palautuksiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme:

Kaikissa reklamaatioihin liittyvissä asioissa pyydämme käsittelyä nopeuttaaksemme käyttämään yhteydenottolomaketta. Jotta asia saadaan ratkaistua mahdollisimman nopeasti, pyydämme liittämään mukaan ratkaisuehdotuksen sekä kuvat vaurioista sekä kuljetusvaurioissa myös kuvan rahtikirjasta. 


Rahanpalautukset verkkokauppaostoksista
 

1. Verkkopankki

Hyvitys suoritetaan asiakkaalle pankin kautta ja tätä varten tarvitsemme asiakkaalta tilinumeron.

2. Luottokortti

Hyvitys tehdään asiakkaalle Netsin (ent. Luottokunta) kautta. Hyvitys näkyy asiakkaalla yhtenä korttitapahtumana.

3. Masku lasku ja tili

Hyvitys suoritetaan asiakkaalle Avardan tuottaman lasku- ja tilipalvelun kautta. Luoton avoin saldo hyvittyy automaattisesti. Laskutukseen liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä Avardan asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@avarda.fi. Mikäli olet jo ehtinyt maksaa palauttamasi tuotteen laskun, sinulta pyydetään erikseen tilinumero Avardan toimesta.